Activeren Good Job! Horeca Online

Activeren Good Job! Horeca Online

Good Job! Horeca leerwerkboek

Wat leuk dat je met Good Job Horeca! aan de slag gaat! Bij het werkboek Good Job! Horeca dat je hebt ontvangen, zit een activatiecode voor het digitale oefen- en toetsprogramma Good Job Horeca! Online. Als je het combipakket hebt gekocht waar ook Engels Verkort in zit, dan krijg je met dezelfde activatiecode ook toegang tot Engels Verkort Online.

Volg onderstaande stappen om de activatiecode achterop je werkboek te activeren.

1. Ga naar Studiemeter

Om je digitale lesmateriaal te activeren, ga je eerst naar de methodesite Studiemeter. Hier log je in met jouw Deviant-ID en wachtwoord of via Entree. De inloggegevens voor Studiemeter of Entree ontvang je van jouw docent. Heb je deze nog niet ontvangen, vraag de inloggegevens dan alsnog aan bij je docent.

Heb je je inloggegevens bij de hand? Ga dan naar www.studiemeter.nl en log in met je Deviant-ID of via Entree.

Optie A: Log in met je Deviant-ID

Ga naar www.studiemeter.nl en vul je Deviant-ID en wachtwoord in en klik op inloggen.


Je komt nu terecht in je Studiemeter-account.

Optie B: Log in via Entree

Ga naar www.studiemeter.nl en klik op ‘Inloggen via Entree’.


Kies nu uit de lijst jouw school of instelling:

Nu kan je inloggen via jouw schoolportaal.

Let op: Lukt het niet om in te loggen, vraag je docent contact met de servicedesk van Studiemeter op te nemen via 033 465 05 60 of servicedesk@studiemeter.nl.

2. Voer jouw activatiecode in

Is dit de eerste keer dat je inlogt? Volg dan eerst de stappen in Studiemeter om je profiel compleet te maken. Als je hiermee klaar bent, ga dan door met de onderstaande instructie.

Als je eenmaal bent ingelogd, voeg je met jouw activatiecode Good Job! Horeca Online toe aan je account. Klik onder Methodes toevoegen met activatiecode op de paarse knop Activatiecode +.

Vul nu de activatiecode in. Een code heeft altijd 12 karakters gescheiden door twee middenstreepjes (bijvoorbeeld Z123-4455-5A67). Klik vervolgens op Activatiecode inwisselen. Hiermee wordt Good Job Horeca! Online geactiveerd in jouw account. (Als je het combipakket hebt gekocht waar Engels Verkort ook bij zit, dan wordt Engels Verkort Online ook geactiveerd in jouw account.)

Zodra je de activatiecode hebt geactiveerd, kun je direct aan de slag. Het kan zijn dat je de pagina moet verversen voordat je Good Job Horeca! Online in je methodeoverzicht ziet staan.