Activeren Startrekenen Compact Online

Activeren Startrekenen Compact Online

Wat leuk dat je met Startrekenen Compact aan de slag gaat! Bij het boek dat je hebt ontvangen, zit een activatiecode voor het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Compact Online.

Volg onderstaande stappen om de activatiecode achterop je boek te activeren.

1. Ga naar Studiemeter

Om je digitale lesmateriaal te activeren, ga je eerst naar de methodesite Studiemeter. Hier log je in met jouw Deviant-ID en wachtwoord of via Entree. De inloggegevens voor Studiemeter of Entree ontvang je van jouw docent. Heb je deze nog niet ontvangen, vraag de inloggegevens dan alsnog aan bij je docent. 

Heb je je inloggegevens bij de hand? Ga dan naar www.studiemeter.nl en log in met je Deviant-ID of via Entree.

Optie A: Log in met je Deviant-ID

Ga naar www.studiemeter.nl, vul je Deviant-ID in en klik op ‘Volgende’.

inlogomgeving StudiemeterVul nu je wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.

Je komt nu terecht in je Studiemeter-account.

Optie B: Log in via Entree

Ga naar www.studiemeter.nl en klik op ‘Inloggen via Entree’.

inlogomgeving Studiemeter
Kies nu uit de lijst jouw school of instelling:

Nu kan je inloggen via jouw schoolportaal.

Let op: Lukt het niet om in te loggen, vraag je docent contact met de servicedesk van Studiemeter op te nemen via 033 465 05 60 of servicedesk@studiemeter.nl.

2. Voer jouw activatiecode in

Is dit de eerste keer dat je inlogt? Volg dan eerst de stappen in Studiemeter om je profiel compleet te maken. Als je hiermee klaar bent, ga dan door met de onderstaande instructie.

Als je eenmaal bent ingelogd, voeg je met jouw activatiecode Startrekenen Compact Online toe aan je account. Klik op de blauwe knop ‘Activatiecode +’ direct in beeld of rechts onderin het beeld.

Vul nu de activatiecode in. Een code heeft altijd 12 karakters gescheiden door twee middenstreepjes (bijvoorbeeld Z123-4455-5A67). Klik vervolgens op ‘Activatiecode inwisselen’. Hiermee wordt Startrekenen Compact Online geactiveerd in jouw account.

Zodra je de activatiecode hebt geactiveerd, kun je direct aan de slag. Het kan zijn dat je de pagina moet verversen voordat je Startrekenen Compact Online in je methodeoverzicht ziet staan.