Digitaal lesmateriaal Studiemeter activeren

Digitaal lesmateriaal Studiemeter activeren

Wat leuk dat je met ons lesmateriaal aan de slag gaat! Volg onderstaande stappen om met de activatiecode digitaal lesmateriaal via Studiemeter te activeren!

Het activeren van je digitale lesmateriaal op Studiemeter doe je in twee stappen:

  1. Inloggen via Studiemeter of Kennisnet
  2. Je activatiecode(s) invoeren

1. Inloggen via Studiemeter of Kennisnet

Om je digitale lesmateriaal te activeren, moet je eerst inloggen. Dit kan op twee manieren:

Inloggen via Studiemeter

Ga naar www.studiemeter.nl en vul je Deviant-ID en wachtwoord in. Klik vervolgens op inloggen. Je komt nu terecht in je Studiemeter-account.

Inloggen via Entree

Ga naar www.studiemeter.nl en klik op “Inloggen via Entree”

Vul jouw school in en log in via jouw schoolportaal.

Let op: Lukt het niet om in te loggen, vraag je docent contact met de servicedesk van studiemeter op te nemen via 033 465 05 60 of servicedesk@studiemeter.nl


2. Je activatiecode(s) invoeren

Als je eenmaal bent ingelogd, kan je jouw activatiecode(s) invoeren om het lesmateriaal aan je account toe te voegen. Klik onder ‘Methodes toevoegen met activatiecode’ op de paarse knop ‘Activatiecode +’.

 

 

 

 

 

 

 

Vul nu de activatiecode in. Een code heeft altijd 12 karakters gescheiden door 2 liggende streepjes (bijvoorbeeld Z123-4455-5A67). Klik vervolgens op code valideren. Hiermee wordt de methode geactiveerd in jouw account.

Zodra je de activatiecode hebt geactiveerd, kun je direct met de methode aan de slag. Het kan zijn dat je de pagina moet verversen voordat je de methode ziet staan.