Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Hieronder vindt u een overzicht van onze docentenmiddagen en andere bijeenkomsten. Het grootste deel van deze bijeenkomsten is gevalideerd door Registerleraar.nl.

  • 26 september

  Instructiebijeenkomst diverse methodes

  Doelgroepen: mbo Entree VO

  Om u zo goed mogelijk op weg te helpen met onze methodes, organiseert Uitgeverij Deviant een instructiebijeenkomst. U leert de methode hierbij zo effectief mogelijk inzetten.

  Meer informatie
  • 28 september
  • 3 oktober
  • 5 oktober

  Introductiecursus Studiemeter

  Doelgroepen: Alle doelgroepen

  Tijdens deze introductiecursus krijgt u een uitgebreide voorlichting over de mogelijkheden van onze methodesite Studiemeter en handvatten om Studiemeter effectief in uw lessen in te zetten.

  Meer informatie
  • 7 november

  Docentenmiddag PrO en vso

  Doelgroepen: PrO VSO

  Tijdens deze bijeenkomst voor docenten in het PrO en het vso brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en doet u tijdens workshops inspiratie op voor in uw lespraktijk. Voorafgaand aan de workshops geeft wetenschapsjournalist Mark Mieras een plenaire lezing over het motiveren van leerlingen.

  Meer informatie
  • 9 november

  Tijdens deze docentenmiddag praten wij u volledig bij over de laatste ontwikkelingen binnen ons rekenfonds en geven wij u concrete handvatten om de methode Startrekenen zo effectief mogelijk in te zetten.

  Meer informatie
  • 21 november

  Docentendag mbo

  Doelgroepen: mbo

  Tijdens deze docentenmiddag voor mbo-docenten doet u tijdens verdiepende workshops inspiratie op voor in uw lespraktijk. Ook geeft René Kneyber (docent, lid van de Onderwijsraad en columnist) een plenaire lezing over formatief toetsen.

  Meer informatie
  • 9 januari

  Studiereader, de nieuwe en innovatieve digitale leeromgeving van Uitgeverij Deviant, komt nu heel dichtbij. Op deze interactieve informatiemiddag ervaart u hoe Studiereader u gaat helpen bij het geven van afwisselend en effectief onderwijs.

  Meer informatie