Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Hieronder vindt u een overzicht van onze docentenmiddagen en andere bijeenkomsten. Het grootste deel van deze bijeenkomsten is gevalideerd door Registerleraar.nl.

  • 4 mei

  Webinar Studiemeter: toetsen inplannen

  Doelgroepen: Alle doelgroepen

  Deel vier in een serie korte en praktische webinars over Studiemeter. Onderwerp: Toetsen inplannen. Wilt u weten hoe u zo effectief mogelijk met Studiemeter aan de slag kan gaan? Schrijf u dan nu in!

  Meer informatie
  • 23 mei

  Dit webinar is bedoeld voor docenten die met Can Do gaan werken en gaat dieper in op de methode. We leggen uit hoe je kan differentiëren met behulp van het boek, behandelen de opbouw van het boek en nemen de vaardigheden onder de loep. Daarnaast gaan we ook dieper in op de aanvullende leermiddelen bij de methode.

  Meer informatie
  • 20 juni
  • 21 juni
  • 22 juni

  Studiereader Zomersessies

  Doelgroepen: Alle doelgroepen

  Maak tijdens een van onze Studiereader Zomersessies in zomerse sferen kennis met onze vernieuwende leeromgeving Studiereader. Tijdens de Zomersessies krijgt u een inkijkje in de nieuwe functionaliteiten die bijdragen aan effectiever en leuker onderwijs. Daarnaast bieden we u een afwisselend programma rondom virtual reality aan.

  Meer informatie
  • 21 november

  Docentenmiddag mbo

  Doelgroepen: mbo

  Tijdens deze docentenmiddag brengen wij u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Bovendien leert u hoe u onze methodes met het grootste effect in uw lespraktijk kunt inzetten.

  Meer informatie
  • 9 januari

  Studiereader, de nieuwe en innovatieve digitale leeromgeving van Uitgeverij Deviant, komt nu heel dichtbij. Op deze interactieve informatiemiddag ervaart u hoe Studiereader u gaat helpen bij het geven van afwisselend en effectief onderwijs.

  Meer informatie