Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Hieronder vindt u een overzicht van onze docentenmiddagen en andere bijeenkomsten. Tijdens onze bijeenkomsten bieden we u verdieping en inspiratie voor in uw lespraktijk en helpen we u om ons lesmateriaal zo effectief mogelijk in te zetten. Deelname aan onze bijeenkomsten is gratis. 

  • 1 oktober
  • 2 oktober

  Instructiedagen Studiemeter en Studiereader

  Doelgroepen: Alle doelgroepen

  Tijdens de introductiecursus krijgt u een uitgebreide voorlichting over onze methodesite Studiemeter en Studiereader. We nemen stapsgewijs de werking en mogelijkheden van Studiemeter en Studiereader met u door. Ook krijgt u aanwijzingen hoe Studiemeter en Studiereader gebruikt kunnen worden om een gedifferentieerd en afwisselend lesprogramma samen te stellen voor uw studenten of leerlingen. De cursus is bedoeld

  Meer informatie
  • 1 november

  Op 1 november organiseert Levende Talen hun 36e Landelijke studiedag in de Jaarbeurs Utrecht. Het motto van de dag luidt Taalkabaal.

  Meer informatie
  • 19 november

  Docentendag mbo

  Doelgroepen: mbo

  Bij deze docentendag mbo doet u als docent Nederlands, rekenen, Engels of loopbaan en burgerschap inspiratie op voor in uw lespraktijk. Tijdens de bijeenkomst volgt u een vakspecifieke, verdiepende workshop en een interactieve professionalstraining met acteurs (Theatergroep PlayBack). Uiteraard bieden wij gedurende de bijeenkomst voldoende gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen met andere docenten uit te wisselen.

  Meer informatie
  • 19 november

  Docentendag PrO en vso

  Doelgroepen: PrO VSO

  Heeft u behoefte aan inspiratie en verdieping voor in uw lespraktijk? Wilt u uw lessen afwisselender en effectiever maken? Of wilt u kennis en ervaringen uitwisselen met collega’s? Kom dan naar onze docentendag PrO en vso op 19 november 2019. Tijdens de bijeenkomst kunt u als praktijkschool- of vso-docent verschillende workshops volgen om ideeën op te doen voor uw lessen. Theatergroep PlayBack verzorgt hiernaast een interactieve onderwijsprofessionalstraining.

  Meer informatie
  • 29 november

  Het congres 2019

  Doelgroepen: PrO VSO

  Hét Congres is een landelijk onderwijscongres van Lecso en het SBO Werkverband en wordt door De Onderwijsspecialisten georganiseerd. Het onderwijs aan leerlingen die extra zorg en aandacht nodig hebben staat centraal. Kom bij onze stand langs voor een persoonlijk advies over de inzet van onze methodes en bekijk het nieuwste lesmateriaal.

  Meer informatie