Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Hieronder vindt u een overzicht van onze docentenmiddagen en andere bijeenkomsten. Tijdens onze bijeenkomsten bieden we u verdieping en inspiratie voor in uw lespraktijk en helpen we u om ons lesmateriaal zo effectief mogelijk in te zetten. Deelname aan onze bijeenkomsten is gratis. 

  • 5 maart

  VRobotica

  Doelgroepen: mbo

  Ontdek wat virtual reality kan betekenen voor uw rekenles met Startrekenen VR en probeer nieuwe technologie uit tijdens VRobotica.

  Meer informatie
  • 12 maart

  Werkt u in het mbo en staat u voor een methodekeuze Nederlands dit jaar? Bent u niet tevreden over de huidige lesmethode of bent u benieuwd naar onze vernieuwende leermiddelen? Kom dan naar onze methodepresentatie Nederlands voor het mbo op 12 maart!

  Meer informatie
  • 12 maart

  Werkt u in het mbo en staat u voor een methodekeuze Engels of Duits dit jaar? Bent u niet tevreden over de huidige lesmethode of bent u benieuwd naar onze vernieuwende leermiddelen? Kom dan naar onze methodepresentatie vreemde talen voor het mbo op 12 maart!

  Meer informatie
  • 19 maart

  Werkt u in het mbo en staat u voor een methodekeuze rekenen dit jaar? Bent u niet tevreden over de huidige lesmethode of bent u benieuwd naar onze vernieuwende leermiddelen? Kom dan naar onze methodepresentatie rekenen voor het mbo op 19 maart!

  Meer informatie
  • 26 maart

  Werkt u in het mbo en staat u voor een methodekeuze LOB dit jaar? Bent u niet tevreden over de huidige lesmethode of bent u benieuwd naar onze vernieuwende leermiddelen? Kom dan naar onze methodepresentatie loopbaan voor het mbo op 26 maart!

  Meer informatie
  • 2 april

  Geeft u rekenles in het voortgezet onderwijs en staat u voor een methodekeuze? Bent u op zoek naar een rekenmethode met afwisseling tussen online en offline leren die aansluit bij de huidige eisen? Kom dan naar onze methodepresentatie rekenen vo!

  Meer informatie
  • 9 april

  Werkt u in het mbo en staat u voor een methodekeuze burgerschap dit jaar? Bent u niet tevreden over de huidige lesmethode of bent u benieuwd naar onze vernieuwende leermiddelen? Kom dan naar onze methodepresentatie burgerschap voor het mbo op 9 april!

  Meer informatie
  • 23 april

  Werkt u in het praktijkonderwijs en staat u voor een methodekeuze? Bent u niet tevreden over de huidige lesmethode of bent u benieuwd naar onze vernieuwende leermiddelen? Kom dan naar onze inspirerende methodepresentaties op 23 april!

  Meer informatie
  • 14 mei

  Methodepresentaties vso

  Doelgroepen: VSO

  Werkt u in het voortgezet speciaal onderwijs en staat u voor een methodekeuze? Bent u niet tevreden over de huidige lesmethode of bent u benieuwd naar onze vernieuwende leermiddelen? Kom dan naar onze inspirerende methodepresentaties op 14 mei!

  Meer informatie