Online bijeenkomsten

Online bijeenkomsten

Hieronder vindt u een overzicht van onze online bijeenkomsten tijdens de schoolsluiting. Tijdens de presentaties bieden we u ondersteuning en inspiratie voor uw afstandsonderwijs. We helpen u om ons lesmateriaal zo effectief mogelijk in te zetten. Staat u ondanks de schoolsluiting voor een methodekeuze voor aankomend schooljaar? We geven u alle informatie die u nodig heeft om een doordachte keuze te maken. Deelname is gratis.

 

  • 9 april

  Geeft u Nederlands en vraagt u zich af hoe u moet omgaan met toetsing en examinering tijdens de landelijke schoolsluiting? Schrijf u dan in voor dit online vragenuur.

  Meer informatie
  • 9 april

  Geeft u Engels en vraagt u zich af hoe u moet omgaan met toetsing en examinering tijdens de landelijke schoolsluiting? Schrijf u dan in voor dit online vragenuur.

  Meer informatie
  • 14 april

  Werkt u in het mbo en staat u ondanks de huidige schoolsluiting toch voor een methodekeuze rekenen voor aankomend schooljaar? Of bent u in verband met de schoolsluiting op zoek naar online lesmateriaal om afstandsonderwijs mee in te vullen? Doe dan mee met de online methodepresentatie rekenen mbo!

  Meer informatie
  • 14 april

  Werkt u in het mbo en staat u ondanks de huidige schoolsluiting toch voor een methodekeuze Engels voor aankomend schooljaar? Of bent u in verband met de schoolsluiting op zoek naar online lesmateriaal om afstandsonderwijs mee in te vullen? Doe dan mee met de online methodepresentatie Engels mbo!

  Meer informatie
  • 14 april

  Werkt u in het mbo en staat u ondanks de huidige schoolsluiting toch voor een methodekeuze burgerschap voor aankomend schooljaar? Of bent u in verband met de schoolsluiting op zoek naar online lesmateriaal om afstandsonderwijs mee in te vullen? Doe dan mee met de online methodepresentatie burgerschap mbo!

  Meer informatie
  • 16 april

  Werkt u in het mbo en staat u ondanks de huidige schoolsluiting toch voor een methodekeuze Nederlands voor aankomend schooljaar? Of bent u in verband met de schoolsluiting op zoek naar online lesmateriaal om afstandsonderwijs mee in te vullen? Doe dan mee met de online methodepresentatie Nederlands mbo!

  Meer informatie
  • 16 april

  Werkt u in het voortgezet onderwijs en staat u ondanks de huidige schoolsluiting toch voor een methodekeuze rekenen voor aankomend schooljaar? Of bent u in verband met de schoolsluiting op zoek naar online lesmateriaal om afstandsonderwijs mee in te vullen? Doe dan mee met de online methodepresentatie rekenen vo!

  Meer informatie
  • 16 april

  Werkt u in het mbo en staat u ondanks de huidige schoolsluiting toch voor een methodekeuze Duits voor aankomend schooljaar? Of bent u in verband met de schoolsluiting op zoek naar online lesmateriaal om afstandsonderwijs mee in te vullen? Doe dan mee met de online methodepresentatie Duits voor het mbo!

  Meer informatie