Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Hieronder vindt u een overzicht van onze docentenmiddagen en andere bijeenkomsten. Tijdens onze bijeenkomsten bieden we u verdieping en inspiratie voor in uw lespraktijk en helpen we u om ons lesmateriaal zo effectief mogelijk in te zetten. Deelname aan onze bijeenkomsten is gratis. 

  • 23 mei

  Op 23 mei vindt in Amersfoort de studiedag van de Mbo Taalacademie plaats. Tijdens de lunch vindt een materialenmarkt plaats waar u ons kunt ontmoeten en een beeld krijgt van ons nieuwste mbo-lesmateriaal voor Nederlands. 

  Meer informatie
  • 4 juni

  Op 4 juni aanstaande organiseert Uitgeverij Deviant een informatieve en interactieve docentendag voor het mbo. Tijdens deze dag informeren wij u graag over onze nieuwste mbo-methodes , zoals dé nieuwe methode loopbaan Focus, Good job! Horeca, methode Engels voor horecaopleidingen en onze compacte methodes voor BBL-opleidingen en verkorte trajecten.

  Meer informatie
  • 4 juni

  Op 4 juni aanstaande organiseert Uitgeverij Deviant een informatieve en interactieve docentendag voor het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Tijdens deze dag informeren wij u graag over onze nieuwste taal- en rekenmethodes voor het PrO en vso, zoals Starttaal Instap, Startrekenen Vervolg en Aan de praat!.

  Meer informatie
  • 1 oktober
  • 2 oktober
  • 3 oktober

  Instructiedagen Studiemeter en Studiereader

  Doelgroepen: Alle doelgroepen

  Tijdens de introductiecursus krijgt u een uitgebreide voorlichting over onze methodesite Studiemeter en Studiereader. We nemen stapsgewijs de werking en mogelijkheden van Studiemeter en Studiereader met u door. Ook krijgt u aanwijzingen hoe Studiemeter en Studiereader gebruikt kunnen worden om een gedifferentieerd en afwisselend lesprogramma samen te stellen voor uw studenten of leerlingen. De cursus is bedoeld

  Meer informatie