Bijeenkomsten

Docentendag mbo

Ben u mbo-docent en heeft u behoefte aan inspiratie en verdieping voor in uw lespraktijk? Wilt u uw lessen afwisselender en effectiever maken? Of wilt u kennis en ervaringen uitwisselen met collega’s? Kom dan naar onze docentendag mbo op 13 november 2018. Tijdens de docentendag doet u tijdens verschillende workshoprondes nieuwe ideeën op voor in uw lessen. Tevens volgt u een plenaire lezing van een gastspreker.

  • Deelname aan onze docentendagen is gratis.

Het programma

9:45 uur Inloop met koffie & thee
10:15 uur Workshopronde 1
Het workshopaanbod wordt binnenkort bekendgemaakt. U kunt zich wel alvast inschrijven voor deze docentendag. Wij mailen u dan het workshopaanbod zodra dit bekend is.
12:15 uur Lunch met infomarkt
Maak tijdens de infomarkt kennis met ons nieuwste lesmateriaal en stel uw vragen aan de aanwezige redactieleden en medewerkers van de servicedesk.
13:00 uur Plenaire lezing Casper Hulshof over onderwijsmythes
Casper Hulshof is psycholoog, onderwijzer, schrijver en een veelgevraagd spreker. Samen met de pedagoog Pedro de Bruyckere schreef hij het succesvolle boek ‘Jongens zijn slimmer dan meisjes en andere mythes over leren en onderwijs’. Tijdens zijn lezing zet Casper bekende en minder bekende ideeën uiteen die zich hardnekkig in het onderwijssysteem genesteld lijken te hebben. Aan de hand van recente onderzoeksresultaten laat Casper zien dat veel van deze ideeën geen standhouden of op z’n minst stevig genuanceerd moeten worden.  Een echte eye-opener!
14:00 uur Workshopronde 2
Het workshopaanbod wordt binnenkort bekendgemaakt. U kunt zich wel alvast inschrijven voor deze docentendag. Wij mailen u dan het workshopaanbod zodra dit bekend is.
16:00 uur Afsluitende borrel
Doelgroepen: Entree mbo
Data & locaties

Data & locaties

13
nov
2018
Amersfoort

De Observant, Amersfoort
Stadhuisplein 7

Inschrijven voor bijeenkomst

Vul het onderstaande formulier in om de bijeenkomst bij te wonen.