Bijeenkomsten

Docentendag PrO en vso

Heeft u behoefte aan inspiratie en verdieping voor in uw lespraktijk? Wilt u uw lessen afwisselender en effectiever maken? Of wilt u kennis en ervaringen uitwisselen met collega’s? Kom dan naar onze docentendag voor docenten in het praktijkonderwijs en vso.

Tijdens de ‘docentendag PrO en vso’ doet u tijdens verschillende workshoprondes nieuwe ideeën op voor in uw lessen. Tevens volgt u een plenaire lezing van gastspreker Casper Hulshof over mythes in het onderwijs.

  • Deelname aan onze docentendagen is gratis.

Programma

09:45 uur Inloop met koffie/thee
10:15 uur Workshopronde 1A (methodegericht)
Tijdens deze workshopronde heeft u de keuze uit vier methodegerichte workshops. Het workshopaanbod wordt binnenkort bekendgemaakt.
11:15 uur Workshopronde 1B (methodegericht)
Tijdens deze workshopronde heeft u de keuze uit vier methodegerichte workshops. Het workshopaanbod wordt binnenkort bekendgemaakt.
12:15 uur Lunchbuffet met infomarkt
Maak tijdens de infomarkt kennis met ons nieuwste lesmateriaal en stel uw vragen aan de aanwezige redactieleden en medewerkers van de servicedesk.
13:00 uur Plenaire lezing Casper Hulshof over onderwijsmythes
Casper Hulshof is psycholoog, onderwijzer, schrijver en een veelgevraagd spreker. Samen met de pedagoog Pedro de Bruyckere schreef hij het succesvolle boek ‘Jongens zijn slimmer dan meisjes en andere mythes over leren en onderwijs’. Tijdens zijn lezing zet Casper bekende en minder bekende ideeën uiteen die zich hardnekkig in het onderwijssysteem genesteld lijken te hebben. Aan de hand van recente onderzoeksresultaten laat Casper zien dat veel van deze ideeën geen standhouden of op z’n minst stevig genuanceerd moeten worden.  Een echte eye-opener!
14:00 uur Workshopronde 2 (inhoudelijk)
Tijdens deze workshopronde heeft u de keuze uit vier inhoudelijke workshops. Het workshopaanbod wordt binnenkort bekendgemaakt.
16:00 uur Afsluitende borrel

 

Doelgroepen: PrO VSO
Data & locaties

Data & locaties

20
nov
2018
Amersfoort

De Observant, Amersfoort
Stadhuisplein 7

Inschrijven voor bijeenkomst

Vul het onderstaande formulier in om de bijeenkomst bij te wonen.