Bijeenkomsten

Instructiebijeenkomst Studiemeter

Instructiebijeenkomst StudiemeterTijdens deze instructiebijeenkomst krijgt u een uitgebreide voorlichting over onze methodesite Studiemeter. De voorlichter neemt stapsgewijs de werking en mogelijkheden van Studiemeter met u door. Ook krijgt u aanwijzingen hoe Studiemeter gebruikt kan worden om een gedifferentieerd en afwisselend lesprogramma te vormen voor uw studenten of leerlingen. De bijeenkomst is bedoeld voor alle docenten die hun in lessen meer uit de mogelijkheden van Studiemeter willen halen.

Het programma

12.30 – 13.15 uur Lunchbuffet
13.15 – 14.00 uur Goed voorbereid het schooljaar starten
Wij leggen u uit hoe u Studiemeter gebruikt in het lesprogramma en geven instructies over het inrichten van uw docentenaccount. Daarnaast laten we zien hoe uw studenten of leerlingen snel aan slag kunnen met Studiemeter. U kunt na deze instructie studenten of leerlingen bij ons aanmelden en ze begeleiden met inloggen.
14.00 – 14.30 uur Toetsen inplannen en leerlingen volgen op Studiemeter
U leert hoe u Studiemeter en de resultaten op Studiemeter kunt gebruiken om in uw lessen te differentiëren. Ook leggen we uit hoe u digitaal toetsen kunt afnemen. U kunt na deze instructie de vorderingen uw studenten of leerlingen op verschillende manieren volgen en hun resultaten eenvoudig downloaden.
14.30 – 13.45 uur Pauze
14.45 – 15.30 uur Herhaling en persoonlijke ondersteuning
In het laatste deel van deze bijeenkomst geven we een samenvatting van alles wat is besproken. U krijgt alle gelegenheid om zelfstandig te oefenen en vragen te stellen.

 

Doelgroepen: Alle doelgroepen
Data & locaties

Data & locaties

27
sep
2018
Aristo Eindhoven

Vestdijk 30
(op loopafstand van NS Station Eindhoven)

2
okt
2018
Aristo Utrecht

Brennerbaan 150
(tegenover NS Station Utrecht Lunetten)

4
okt
2018
Aristo Amsterdam

Teleportboulevard 100
(op loopafstand van NS Station Sloterdijk)

Inschrijven voor bijeenkomst

Vul het onderstaande formulier in om de bijeenkomst bij te wonen.