Bijeenkomsten

Introductiecursus Studiemeter

Tijdens deze introductiecursus krijgt u een uitgebreide voorlichting over onze methodesite Studiemeter. De voorlichter neemt stapsgewijs de werking en mogelijkheden van Studiemeter met u door. Ook krijgt u aanwijzingen hoe Studiemeter gebruikt kan worden om een gedifferentieerd en afwisselend lesprogramma te vormen voor uw leerlingen. De cursus is bedoeld voor zowel nieuwe gebruikers, als voor bestaande gebruikers die meer uit Studiemeter willen halen.

Schikken deze data u niet? Vraag dan hier een kosteloze voorlichting voor u en uw collega’s aan.

Het programma

12.30 uur Lunch in het Grand Café
13.30 uur De opbouw van Studiemeter en het (digitale) lesmateriaal
U krijgt een toelichting op de opbouw van Studiemeter en op de leermiddelen van Uitgeverij Deviant. Hierbij krijgt u antwoord op de vraag: ‘Hoe verhoudt het digitale lesmateriaal zich tot de boeken?’.
14.00 uur Goed voorbereid het schooljaar starten
De voorlichter geeft een uitgebreide instructie over het inrichten van uw docentenaccount. Daarnaast laten we zien hoe uw leerlingen zo snel mogelijk aan de slag kunnen met Studiemeter. U kunt na deze instructie leerlingen bij ons aanmelden en ze begeleiden met inloggen.
14.45 uur Pauze met hapje en drankje
15.00 uur Toetsen inplannen en leerlingen volgen op Studiemeter
U leert hoe u Studiemeter en de resultaten op Studiemeter kunt gebruiken om in uw lessen te differentiëren. Ook leggen we uit hoe u digitaal toetsen kunt afnemen. U kunt na de voorlichting uw leerlingen op verschillende manieren volgen en hun resultaten eenvoudig downloaden.
15.45 uur Herhaling en persoonlijke ondersteuning
In het laatste deel van de cursus geven we een samenvatting van alles wat is besproken deze dag. Aansluitend krijgen de cursisten alle gelegenheid om zelfstandig te oefenen. Ook is hier ruimte om in te gaan op individuele vragen.
16.15 uur Afsluiting


Aan het bijwonen van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. U krijgt na inschrijving een bevestiging met daarbij de routebeschrijving.

Doelgroepen: Alle doelgroepen
Data & locaties

Data & locaties

28
sep
2017
Aristo Eindhoven

Vestdijk 30
(op loopafstand van NS Station Eindhoven)

3
okt
2017
Aristo Amsterdam

Teleportboulevard 100
(op loopafstand van NS Station Sloterdijk)

5
okt
2017
Aristo Utrecht

Brennerbaan 150
(tegenover NS Station Utrecht Lunetten)

Inschrijven voor bijeenkomst

Vul het onderstaande formulier in om de bijeenkomst bij te wonen.