Online bijeenkomsten

Rekensessie | Startrekenen MBO – nieuwe rekeneisen

Nieuwe mbo rekeneisen, nieuwe online rekenmethode Startrekenen MBO in StudiereaderIn het schooljaar 2022-2023 starten de eerstejaars mbo-studenten in niveau 2, 3 en 4 met de nieuwe rekeneisen. Je zult ongetwijfeld vragen hebben hierover, bijvoorbeeld: Wat houden de nieuwe rekeneisen precies in? Hoe richt je je rekenonderwijs erop in? En hoe komen de nieuwe eisen in de rekenmethode terug?

Om je goed te kunnen informeren, organiseren wij op 26 januari, 11 februari, 16 februari en 4 maart aanstaande online rekensessies. Tijdens deze sessie vertellen we je meer over Startrekenen MBO in Studiereader: de nieuwe rekenmethode die wij volledig volgens de nieuwe rekeneisen ontwikkelen. Ook geven onze rekenspecialisten antwoord op jouw vragen.

Schrijf je in

De online sessies voor 16 februari en 4 maart zijn inmiddels vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de sessies van 26 januari en 11 februari. Heb je nu al dringende vragen? Neem dan gerust contact met ons op via rekenen@uitgeverij-deviant.nl.
Heb je je ingeschreven voor één van de sessies? Binnenkort ontvang je van ons per e-mail het programma en een link naar de online meeting.

Doelgroepen: mbo
Data & locaties

Data & locaties

26
jan
2021
Online
11
feb
2021
Online

Inschrijven voor bijeenkomst

Vul het onderstaande formulier in om de bijeenkomst bij te wonen.