Bijeenkomsten

Studiereader Lentesessies

Bent u op zoek naar een vernieuwende digitale leeromgeving voor afwisselender en effectiever taal- en rekenonderwijs? Maak dan kennis met Studiereader! Ervaar hoe interactief en gebruiksvriendelijk onze mbo-methodes Starttaal en Startrekenen in Studiereader zijn. Ontdek bovendien welke invulling wij aan blended learning geven door online en offline leren echt aan elkaar te verbinden. Nieuwsgierig? Kom dan in april naar een van onze Studiereader Lentesessies!

Programma
13.00 uur – 13.15 uur Ontvangst
13.15 uur – 13.45 uur Plenaire opening
We lichten toe wat Studiereader is en hoe wij Studiereader samen met studenten en docenten in de praktijk doorontwikkelen.
13:45 uur – 14:15 uur Ervaar onze methodes Startrekenen of Starttaal in Studiereader
Tijdens deze sessie krijgt u een les met Startrekenen of Starttaal in Studiereader. Ervaar bijvoorbeeld hoe eenvoudig online samenwerken is en gebruik onze gebruiksvriendelijke toolbar rekenen. Ontdek bovendien hoe wij blended learning een nieuwe invulling geven door online en offline leren aan elkaar te verbinden.
14:15 uur – 14:30 uur Pauze
14:30 uur – 15:00 uur Studiereader in de praktijk
Ontmoet een van onze pilotdocenten en luister naar de ervaringen met Studiereader in de praktijk. Stel bovendien alle vragen waarop u zelf graag een antwoord wilt.
15:00 uur – 15:45 uur In gesprek over de ontwikkeling van Studiereader
Onze projectleider Studiereader vertelt waar we staan in de ontwikkeling van Studiereader en aan welke nieuwe functionaliteiten we nu werken. Een programmeur illustreert het ontwikkelproces aan de hand van concrete voorbeelden.
15:45 uur – 16:30 uur Afsluitende lenteborrel


Data en locaties
De data en locaties zijn nog onder voorbehoud. U kunt zich wel alvast inschrijven op een datum en sessie naar keuze.

Over Studiereader
Studiereader is de nieuwe online leeromgeving voor effectief taal- en rekenonderwijs van Uitgeverij Deviant. Studenten gaan in Studiereader aan de slag in een interactieve online variant van de leerwerkboeken Starttaal en Startrekenen op 2F- en 3F-niveau. Om alle mogelijkheden van digitaal onderwijs te verkennen, te testen en te benutten, wordt Studiereader volledig in samenwerking met docenten en studenten doorontwikkeld. Lees meer


Aan het bijwonen van onze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. Let op: de Lentesessies gaan in op onze taal- en rekenmethodes voor het mbo. 

Doelgroepen: mbo
Data & locaties

Data & locaties

9
apr
2019
Amsterdam

The Student Hotel Amsterdam City

11
apr
2019
Zwolle

Droom van Zwolle

16
apr
2019
Rotterdam

The Student Hotel Rotterdam

18
apr
2019
Eindhoven

The Student Hotel Eindhoven

Inschrijven voor bijeenkomst

Vul het onderstaande formulier in om de bijeenkomst bij te wonen.