Workshops Engels

Workshops Engels

Werk je met een van onze methodes Engels en ben je op zoek naar inspiratie voor een afwisselende les? Of ken je onze methodes nog niet goed genoeg en wil je weten wat we te bieden hebben? Bekijk hieronder ons workshopaanbod Engels.

De meeste workshops verzorgen wij online. Nodig ons dus gerust uit voor een studiedag, kennissessie, et cetera.

Beoordelen met rubrics: nieuwe instellingsexamens Engels

Doelgroep: mbo, entree
Workshopomschrijving: Uitgeverij Deviant heeft nieuwe instellingsexamens Engels op A2- en B1-niveau ontwikkeld. Op basis van onderzoek hebben we ervoor gekozen om de productieve vaardigheden met rubrics te laten beoordelen.

Meer informatie en aanvraag

Differentiëren met de mbo-methoden Engels

Doelgroep: mbo
WorkshopomschrijvingOnze methoden Can Do en Engels Verkort zijn bij uitstek geschikt om te gebruiken in groepen met verschillende niveaus. In deze workshop kijken we samen met de docent op welke manieren we de methoden kunnen inzetten om te differentiëren in de lessen.

Meer informatie en aanvraag

Omgaan met en beoordelen van spreken en gesprekken voeren

Doelgroep: mbo
WorkshopomschrijvingHet beoordelen van spreken en gesprekken voeren is vaak tijdrovend en ingewikkeld. En nauwkeurigheid gaat ten koste van de snelheid. Tijdens deze workshop proberen we te komen tot een ideaal beoordelingsmodel, met als doel nauwkeurig én vlot beoordelen.

Meer informatie en aanvraag

Niveaubepaling leesteksten Engels

Doelgroep: mbo
WorkshopomschrijvingBij het zoeken naar extra tekstmateriaal is het van essentieel belang om de gevonden teksten op het juiste ERK-niveau in te schatten. In de praktijk is dit niet altijd even eenvoudig. In deze workshop krijgen docenten handvatten om leesteksten op het juiste ERK-niveau te beoordelen.

Meer informatie en aanvraag