Workshops ondernemerschap

Workshops ondernemerschap

Werk je met onze methode Ondernemen is doen en ben je op zoek naar inspiratie voor een afwisselende les? Of ken je de methode nog goed genoeg en wil je weten wat we te bieden hebben? Bekijk hieronder ons workshopaanbod ondernemerschap.

De meeste workshops verzorgen wij online. Nodig ons dus gerust uit voor een studiedag, kennissessie, et cetera.

Leer de methode Ondernemen is doen kennen

Doelgroep: nieuwe gebruikers van de methode uit mbo 3-4
Workshopomschrijving: Tijdens deze workshop gaan we in op het vak Ondernemerschap als keuzedeel. We laten je daartoe kennismaken met de opbouw van onze methode Ondernemen is doen. Ondernemen is doen leidt studenten stapsgewijs naar het schrijven van een ondernemingsplan. Theorie wordt op een prettige manier afgewisseld met praktische opdrachten. Naarmate studenten in de methode vorderen, passen ze de theorie uit de lessen steeds zelfstandiger in de praktijk toe. Deze workshop helpt je de methode zo effectief mogelijk binnen jouw onderwijspraktijk in te zetten.

Meer informatie en opgave


Haal meer uit de methode Ondernemen is doen

Doelgroep: gebruikers van de methode uit mbo 3-4
Workshopomschrijving: De theoretische stof uit het boek Ondernemen is doen leent zich uitstekend voor praktische werkvormen. De stof uit de methode kan je laten spreken door voorbeelden uit jouw eigen praktijk of door studenten te stimuleren zelf voorbeelden uit de praktijk aan te dragen. Wij bieden handreikingen om dit te doen en gaan hier ook met jou mee aan de slag.

Meer informatie en opgave