Workshops ondernemerschap

Workshops ondernemerschap

Werkt u met onze methode Ondernemen is doen en bent u op zoek naar inspiratie voor een afwisselende les? Of kent u de methode nog goed genoeg en wilt u weten wat we te bieden hebben? Bekijk hieronder ons workshopaanbod ondernemerschap en nodig ons uit voor een kosteloze workshop bij u op school.

Leer de methode Ondernemen is doen kennen

Doelgroep: nieuwe gebruikers van de methode uit mbo 3-4
Workshopomschrijving: Tijdens deze workshop gaan we in op het vak Ondernemerschap als keuzedeel. We laten u daartoe kennismaken met de opbouw van onze methode Ondernemen is doen. Ondernemen is doen leidt leerlingen stapsgewijs naar het schrijven van een ondernemingsplan. Theorie wordt op een prettige manier afgewisseld met praktische opdrachten. Naarmate studenten in de methode vorderen, passen ze de theorie uit de lessen steeds zelfstandiger in de praktijk toe. Deze workshop gaat u helpen de methode zo effectief mogelijk in uw onderwijspraktijk in te zetten.

Meer informatie en opgave


Haal meer uit de methode Ondernemen is doen

Doelgroep: gebruikers van de methode uit mbo 3-4
Workshopomschrijving: De theoretische stof uit het boek Ondernemen is doen leent zich uitstekend voor praktische werkvormen. De stof uit de methode kunt u laten spreken door voorbeelden uit uw eigen praktijk of door studenten te stimuleren zelf voorbeelden uit hun praktijk aan te dragen. Wij bieden handreikingen om dit te doen en gaan hier ook met u mee aan de slag.

Meer informatie en opgave