Afstandsonderwijs tijdens corona-epidemie

Afstandsonderwijs tijdens corona-epidemie

Wij helpen docenten om tijdens de corona-epidemie leerlingen en studenten ook vanuit huis goed onderwijs te kunnen bieden. Wij stellen hiervoor kosteloos onze digitale leermiddelen op onze methodesites beschikbaar. Onze servicedeskmedewerkers zitten klaar om licenties aan te maken en vakvoorlichters denken mee over de inrichting van zinvol afstandsonderwijs. 

Mbo

Aanbod voor het mbo

vo voortgezet onderwijs

Aanbod voor het vmbo, havo en vwo

VSO

Aanbod voor het vso

PrO praktijkonderwijs

Aanbod voor het PrO

PO primair onderwijs basisonderwijs

Aanbod voor het po

Ondersteuning en instructie

Onze vakvoorlichters staan voor u klaar en bieden didactische ondersteuning. Een volledig overzicht van alle geboden ondersteuning vindt u op onze instructiepagina. Bekijk ook de meestgestelde vragen. Als u hiernaast behoefte heeft aan persoonlijke ondersteuning of advies, dan kunt u per e-mail een online afspraak aanvragen via servicedesk@uitgeverij-deviant.nl.


Hoe kom ik aan het digitale lesmateriaal?

Als u al een docentenaccount voor Studiemeter heeft, dan kunt u via het orderportaal gratis licenties bestellen. Heeft u nog geen docentenaccount op Studiemeter, dan kunt u via deze link een gratis docentenaccount bij ons aanvragen. Onze servicedesk stuurt u zo snel mogelijk inloggegevens toe en instructie hoe u de gratis licenties kunt bestellen. De licenties zijn geldig tot het einde van het schooljaar en niet enkel tijdens de tijdelijke schoolsluiting.