Bestellen Studiereader | schooljaar 2019-2020

Bestellen Studiereader | schooljaar 2019-2020

Wilt u aan de slag met een van onze methodes in Studiereader? Op deze pagina vindt u alle bestelopties voor Studiereader.

Toegang voor docenten

Als docent kunt u kosteloos gebruikmaken van Studiereader. U benadert Studiereader vanuit uw docentenaccount in Studiemeter. Als de methode in Studiereader nog niet is gekoppeld aan uw docentenaccount, dan kunt u zelf de methode toevoegen of hiervoor contact opnemen met de servicedesk. Als u nog geen docentenaccount in Studiemeter heeft, dan kunt u deze kosteloos aanvragen.

Toegang voor studenten

Er zijn twee verschillende bestelproducten waarmee studenten toegang kunnen krijgen tot Studiereader:

  • Een licentie Studiereader geeft toegang tot de methode in Studiereader en aanvullend oefen- en toetsmateriaal in Studiemeter.
  • Met een combipakket Studiereader Extra ontvangen studenten niet alleen een licentie, maar ook een papieren werkboek (Extra).

De bestelproducten kunnen als volgt besteld worden:

Bestellen rechtstreeks bij Uitgeverij Deviant

Het combipakket Studiereader Extra (licentie + werkboek Extra) kunt u namens uw onderwijsinstelling voor uw studenten bestellen via de website van Uitgeverij Deviant. De bestelde combipakketten worden geleverd in de vorm van een werkboek met activatiecode, die de student kan activeren aan de hand van dit stappenplan.

U kunt de licentie Studiereader voor uw studenten bestellen via het orderportaal in uw docentenaccount in Studiemeter. Heeft u nog geen docentenaccount? Vraag deze dan hier aan. Bij het plaatsen van een bestelling via Studiemeter kunt u kiezen of de licenties voor rekening van uw onderwijsinstelling of studenten moet komen. Bij betaling door de onderwijsinstelling sturen wij aan het eind van de maand een factuur. De betaling door de student verloopt via de webshop van Studiemeter en kan per iDeal, Afterpay en Paypal gedaan worden. Met de licenties die rechtstreeks bij Uitgeverij Deviant besteld worden, kunnen studenten direct aan de slag.

Bestellen via een boekhandel

Zowel docenten als studenten kunnen de licenties of combipakketten ook bestellen via een boekhandel. Het bestel- en activatieproces verschilt echter per boekhandel. Voor meer informatie over de bestelmogelijkheden, kunt u het beste direct contact opnemen met de boekhandel.

Is er nog iets onduidelijk?

Neem dan gerust contact op met onze servicedesk. Onze servicedesk is van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur – 17.30 uur bereikbaar via telefoon 033-4650560 of e-mail servicedesk@studiereader.nl.