Ga schooljaar 2021-2022 goed van start

Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar? Maak een soepele start en doe mee aan een startsessie voor Studiemeter, Studiereader of voor het nieuwe dashboard!

Ga schooljaar 2021-2022 goed van start

Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar? Maak een soepele start en doe mee aan een startsessie voor Studiemeter, Studiereader of voor het nieuwe dashboard!

Start je met een nieuwe methode?

Start je in het nieuwe schooljaar met een nieuwe methode? Dan komt er veel nieuwe informatie op je af. Want wat zijn de didactische uitgangspunten? Wat is de structuur van de methode, hoe vul je er je lessen mee en welk aanvullend oefen- en toetsmateriaal kun je erbij gebruiken? Allemaal vragen die je beantwoord wilt hebben voordat je leerlingen of studenten weer starten.

Om je alvast goed te kunnen voorbereiden op de start van het nieuwe schooljaar, kun je in onze webshop een docentenexemplaar van de methode aanvragen. Ga je werken met een online methode? Vraag dan kosteloos een docentenaccount aan.

Studiemeter en Studiereader krijgen een nieuw dashboard

Werk je al met het lesmateriaal in Studiemeter of Studiereader? Komend schooljaar krijgen beide platformen een nieuw, gezamenlijk dashboard. Wil je weten hoe dit eruitziet? Sluit in juni of juli aan bij een online introductie. In een half uur praten we je bij over de grootste veranderingen. En natuurlijk krijg je ook alle ruimte om vragen te stellen. Deelname is, zoals je van ons gewend bent, kosteloos. De sessies vinden online plaats van 15:30 tot 16:00 uur.

Schrijf je nu in voor een van de sessies op:

Volg een instructiebijeenkomt na de zomer

Ben je nieuw met onze platformen Studiemeter en Studiereader? Of werk je er al een tijdje mee maar kun je wel een opfriscursus gebruiken? Volg dan kosteloos een van de instructiebijeenkomsten in augustus en september. In een uur heb jij de basis van Studiemeter of Studiereader onder de knie.

Schrijf je hieronder in op de datum die jou het beste uitkomt. Alle instructies vinden online plaats van 15:30 uur tot 16:30 uur.

Data van de instructies van Studiemeter,
het oefen- en toetsplatform:

Logo studiereader

Data van de instructies van Studiereader
het methodeplatform:

Graag een persoonlijke voorlichting?

Vind je het fijn om wat handvatten te krijgen bij het werken met ons lesmateriaal? Ons team van vakvoorlichters staat voor je klaar! Vraag eenvoudig een voorlichting aan.

 

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
[email protected]

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
033 – 46 50 560
[email protected]