Educatieve games

Educatieve games

Uitgeverij Deviant ontwikkelt verschillende educatieve games, waarin studenten of leerlingen op een speelse en afwisselende manier met de lesstof oefenen. Elke educatieve game is ingebed in een lesmethode. Hieronder ziet u een overzicht van de educatieve games die wij momenteel bieden.

Startrekenen VR: een educatieve rekenapp

Startrekenen VR is een educatieve rekenapp die op verschillende niveaus is in te zetten, maar met name geschikt voor 2F. Door de ervaring van Startrekenen VR zullen studenten of leerlingen meer leren, meer plezier hebben en langer onthouden wat ze hebben geleerd.

Meer over Startrekenen VR

 

 

Educatieve game rekenenStartrekenen 3D: educatieve rekengame

Startrekenen 3D is een educatieve game voor studenten of leerlingen in het mbo en vo ter ondersteuning van het vak rekenen. De game is afgestemd op de referentieniveaus 1F, 2F en 3F van de Commissie Meijerink. Met Startrekenen 3D trainen leerlingen in herkenbare situaties met rekenvaardigheden die ze moeten beheersen voor het examen rekenen.

Meer over Startrekenen 3D

 

 


educatieve game Butch and Sundance

Ludo Hekman, Butch en Sundance

Educatieve games: waardevol en leuk

Educatieve games winnen terrein in het onderwijs. Het jonge mediabedrijf Butch & Sundance Media is bedenker van verschillende games die zijn uitgegeven door Uitgeverij Deviant. Hoe komen deze games tot stand en wat maakt een game nu geschikt voor educatieve doeleinden? Een gesprek met Ludo Hekman, één van de oprichters van Butch & Sundance.

Lees het hele interview