Instellingsexamens Engels A2 en B1 gevalideerd

Instellingsexamens Engels A2 en B1 gevalideerd

Uitgeverij Deviant biedt gevalideerde instellingsexamens Engels voor het mbo:

A2 Spreken
A2 Gesprekken
A2 Schrijven
B1 Spreken
B1 Gesprekken voerenPer 1 augustus 2018 mogen mbo-instellingen enkel gevalideerde instellingsexamens inzetten. Met deze wijziging wil de overheid de kwaliteit van examens, en daarmee van het mbo-diploma, garanderen.

Examens aanvragen

De instellingsexamens Engels zijn exclusief beschikbaar voor mbo-instellingen die werken met onze methodes Engels: Can Do, Engels Verkort, Good Job! en Good Practice 2.0. De instellingsexamens zijn dus niet apart verkrijgbaar. Voor toegang tot de examens kan uw examenbureau kan contact opnemen met examen@uitgeverij-deviant.nl.

Workshop beoordelen instellingsexamens

Voor de mbo-instellingen die met onze instellingsexamens aan de slag gaan, hebben we een workshop samengesteld. Hierin gaan we dieper in op de nieuwe examens en lichten we toe hoe u aan de hand van rubrics de examens kunt beoordelen. Vraag de workshop hier aan.

Certificering Gecertificeerd examenleverancier Engels

Deze zomer heeft Stichting Examenkamer Uitgeverij Deviant ook gecertificeerd als examenleverancier. Dit betekent dat automatisch alle instellingsexamens Engels mbo die we in de komende twee schooljaren maken gevalideerd worden en dus inzetbaar zijn. U kunt binnenkort een instructie voor het aanpassen van de examens via route 1 verwachten. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief examinering.

Vragen over instellingsexamens Engels?

Wilt u meer weten over de gevalideerde instellingsexamens Engels mbo? Wilt u beschikken over het beoordelingsrapport met bijbehorende certificaten van de Stichting Examenkamer voor uw eigen verantwoording? Neem dan contact op met de redactie Engels via engels@uitgeverij-deviant.nl.