Good Job! | beroepsspecifieke methode Engels

Good Job! | beroepsspecifieke methode Engels

Op zoek naar een methode Engels voor horeca en hospitality medewerkers? Maak kennis met dé beroepsspecifieke methode Good Job!.

Engels voor horeca en hospitalityIn Good Job! Horeca en Good Job! Hospitality worden aansprekende situaties uit de praktijk behandeld die zich bijvoorbeeld afspelen in een keuken, hotel of eetcafé. De customer journey staat hierin altijd centraal, zodat studenten leren inspelen op de verschillende behoeftes van de gasten.

✔ zeer communicatieve methode met veel variatie
✔ op basis van de customer journey
✔ aandacht voor belangrijke horeca- en hospitality-taalvaardigheden
✔ uitermate geschikt voor bedrijfsopleidingen, communicatietrainingen en taaltrainingen
✔ toegang tot innovatief platform met spraakherkenning
✔ inclusief gevalideerde instellingsexamens (IE) Engels

De methode is geheel in het Engels en bestaat uit een leerwerkboek aangevuld met het online oefenprogramma Good Job! Online waarin medewerkers oefenen met woorden en grammatica in een beroepscontext, zodat zij gericht leren communiceren met gasten in het Engels. De methodes zijn afgestemd op de kwalificatiedossiers voor horeca- en hospitality-opleidingen.

Engels hospitality en horecaMethodepakketten Engels voor horeca en hospitality

Er zijn verschillende methodepakketten beschikbaar. Eventueel is het pakket ook uit te breiden met de methode Engels Verkort, zodat medewerkers in opleiding aan de slag kunnen met beroepsspecifiek en generiek Engels.

Methodepakket Good Job! Horeca     Methodepakket Good Job! Hospitality

 

Meer weten over Good Job!?

Wil je kennismaken met Good Job! en ben je benieuwd hoe je deze methode kunt inzetten voor een beroepsopleiding? Vraag vrijblijvend een proefkatern aan!