Online hulp bij methodekeuze

Online hulp bij methodekeuze

Staat je voor een methodekeuze? Wij helpen je ook tijdens de schoolsluiting bij het maken van een goede keuze. We bieden een aantal online mogelijkheden. 

Aanbod methodes en overig lesmateriaal schooljaar 2020-2021

Wil je een indruk krijgen van de methodes die wij bieden voor uw onderwijstype of vak? Bekijk alle methodes en de overige lesmaterialen via onderstaande overzichtspagina’s.

mbo
Nederlands
rekenen
loopbaan & burgerschap
Engels
Duits
Ondernemerschap
PrO
Alle vakken
vso
Alle vakken
vo
rekenen

Heb je een vraag over ons lesmateriaal of wil je hulp bij de methodekeuze?

Vraag dan een online voorlichting aan

 


Online methodepresentaties PrO en vso

Werk je in het praktijkonderwijs of voortgezet speciaal onderwijs en sta je ondanks de huidige schoolsluiting voor een methodekeuze? Of ben je in verband met de schoolsluiting op zoek naar online lesmateriaal om afstandsonderwijs mee in te vullen? Doe dan mee met onze online methodepresentaties!

Meer informatie en aanmelden

 


Hulp bij het samenstellen van de boekenlijst

Heb je een methodekeuze gemaakt en ga je de boekenlijst samenstellen? Op 1 april jl. is er een nieuwe fondslijst gepubliceerd met daarin veel nieuwe innovatieve producten. Daarnaast hebben we de licentiestructuur vereenvoudigd. Zoekt u ISBN’s of prijzen?

Download de volledige fondslijst van schooljaar 2020-2021

 


Veelgestelde vragen over onze fondslijst

We krijgen momenteel veel vragen over onze fondslijst. Bekijk hieronder een aantal veelgestelde vragen.

Waar kan ik de fondslijst met alle prijzen en isbn's vinden?

Dit is de fondslijst met al ons lesmateriaal voor schooljaar 2020-2021. Hier vind je ook alle prijzen en isbn’s.  Elk totaaloverzicht is onderverdeeld in overzichten per vak. In de fondslijst staat achter elk product een link. Als je hierop klikt kan je direct meer lezen over het product.

Waarom bieden jullie geen meerjarige licenties meer aan?

De meerjarenlicenties werden in de voorgaande jaren weinig aangeschaft. Wij hebben er daarom voor gekozen de licentiekosten voor leerlingen beter te spreiden over de hele schoolperiode. Zo worden de kosten voor eerstejaars studenten in het startjaar niet onnodig hoog. Daarnaast betaal je nu voor de licentie wanneer je deze ook echt gaat gebruiken. Wanneer een student of leerling vroegtijdig stopt met de opleiding, is hij alleen de kosten van het betreffende schooljaar kwijt en niet meer van de jaren die daarop volgen. 

Kan een licentie verlengd worden?
Ja. Hiervoor zijn de volgende opties:
– Voor de licenties van de startpakketten van de methodes in Studiereader zijn verlengingslicenties van 6 en 12 maanden beschikbaar. Het maakt niet uit of deze licenties zijn verstrekt voor een pilot, gekocht zijn of door ons zijn verstrekt tijdens onze corona-actie.
– Voor producten waar geen verlengingslicentie op de fondslijst staat, geldt dat voor verlenging na het eerste jaar opnieuw een jaarlicentie op de boekenlijst gezet moet worden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Kies Online en Startrekenen Online.
– Voor het schooljaar 2020-2021 brengen wij een vernieuwde versie van ViaStarttaal Online uit en verandert de naam in Starttaal Online. Studenten met een lopende licentie van ViaStartaal Online of studenten die instromen in een klas met een lopende licentie kunnen voor komend schooljaar een licentie van ViaStarttaal Online bestellen van 6 of 12 maanden.

Staat jouw vraag hier niet bij? We helpen je graag snel verder.

Neem contact met ons op