Lesmateriaal voor het praktijkonderwijs

Lesmateriaal voor het praktijkonderwijs

Recht doen aan verschillen tussen leerlingen

Uitgeverij Deviant draagt bij effectiever en passender onderwijs. Met veel aandacht en zorg ontwikkelen we daarom lesmateriaal voor het praktijkonderwijs voor de vakken Nederlands, rekenen, Engels en burgerschap. Binnen het praktijkonderwijs is geen leerling en dag hetzelfde en dat maakt het aanbieden van goede lesstof tot een uitdaging. Samen met docenten zoeken we daarom naar de juiste oplossing voor hun lespraktijk.

Op weg naar een kansrijke toekomst

Ons lesmateriaal voor het praktijkonderwijs is erop gericht om leerlingen verder te helpen op weg naar een kansrijke toekomst. Onze aansprekende methodes sluiten aan bij de belevingswereld van leerlingen en brengen hen zoveel mogelijk richting het gewenste uitstroomniveau (1F). Het opdoen van succeservaringen en leren zichtbaar maken staan hierbij centraal. Leerlingen ontdekken wat zij nu al kunnen én dat ze nog meer in hun mars hebben. Wij bieden ons lesmateriaal aan op verschillende niveaus. Voor Nederlands, rekenen en Engels zijn er doorlopende leerlijnen die aansluiten op de leerdoelen voor het praktijkonderwijs én er is veel extra online oefenmateriaal bij de lesstof beschikbaar.

Daarom kies je voor onze lesmethodes

✔ ervaren en bekende uitgeverij binnen het praktijkonderwijs
✔ methodes voor de vakken Nederlands, rekenen, Engels en burgerschap
✔ aansprekende en overzichtelijke leerwerkboeken bieden een leerlijn tot eindniveau 1F
✔ gericht op de leerdoelen en passende perspectieven voor het praktijkonderwijs
✔ online oefenen op elk niveau maakt differentiëren met de stof mogelijk
✔ veel aanvullend materiaal voor herhaling en extra oefening met de lesstof
✔ vakkundige ondersteuning en een klantvriendelijke servicedesk

Ontdek ons lesmateriaal per vak:

             


Een indruk krijgen van onze lesmethodes?

Wil je een goede indruk krijgen van ons lesmethodes voor het praktijkonderwijs? Vraag dan een gratis kennismakingspakket aan. Je ontvangt een overzicht van het complete aanbod voor het praktijkonderwijs en een katern met voorbeelden uit onze methodes Nederlands, rekenen, Engels en burgerschap. Daarnaast krijg je via Studiemeter ook een indruk van het aanvullende lesmateriaal behorende bij onze lesmethodes.
Heb je vragen over de inzet van onze methodes? Nodig ons uit op school voor een passend advies!

Kennismakingspakket aanvragen