Meedenksessies instellingsexamens Nederlands

Meedenksessies instellingsexamens Nederlands

Geplaatst op: 1-02-2016

Uitgeverij Deviant ontwikkelt nieuwe instellingsexamens Nederlands op 2F- en 3F-niveau. Het examen Spreken 2F hebben we tijdens meedenksessies aan docenten van onder andere het Da Vinci College in Dordrecht, Roc Nijmegen en het Graafschap College in Doetinchem voorgelegd en de redactie verwerkt momenteel de gegeven feedback op dit nieuwe examen.

Voor de afrondende fase van onze examens Gesprekken voeren 2F en Schrijven 2F is de redactie Nederlands op zoek naar docententeams binnen roc’s die zich voor een meedenksessie willen inschrijven. In een meedenksessie maakt u kennis met de nieuwe opzet van onze examens, lichten we het beoordelen met rubrics toe en doet u ervaring op met deze wijze van beoordelen. Uw eventuele feedback verwerken we in de definitieve versie van deze examens.

Interesse?

In februari en maart plannen wij weer afspraken in met roc’s die willen meedoen aan een meedenksessie. Dat doen we in de volgende periodes:
– 22 februari t/m 4 maart: meedenksessie Gesprekken voeren 2F;
– 14 maart t/m 25 maart: meedenksessie Schrijven 2F.

Geïnteresseerden in een meedenksessie kunnen een e-mail sturen naar nederlands@uitgeverij-deviant.nl onder vermelding van ‘Meedenksessie IE Gesprekken voeren’ of ‘Meedenksessie IE Schrijven’. Wij nemen dan direct contact met u op om een afspraak in te plannen. U kunt vanzelfsprekend ook telefonisch contact opnemen met de redactie Nederlands via 033-4650830.

Planning

Na de voorjaarsvakantie kunt u de nieuwe instellingsexamens Spreken 2F kosteloos downloaden van Studiemeter.nl. Eind maart volgen de nieuwe instellingsexamens Gesprekken voeren 2F en eind april de nieuwe instellingsexamens Schrijven 2F.

Samen zorgen we voor beter onderwijs!