Nog meer ondersteuning voor afstandsonderwijs

Nog meer ondersteuning voor afstandsonderwijs

Geplaatst op: 25-03-2020

Ruim een week na de nationale schoolsluiting zijn we onze ondersteuning voor docenten nog steeds aan het uitbreiden. Zo maken we heel veel aanvullend lesmateriaal beschikbaar voor docenten die met ons lesmateriaal aan de slag gaan, bieden we vakinhoudelijke vragensessies en overwegen we complete online lessen aan te bieden.

Vakinhoudelijke online Q&A-sessies

Sinds vandaag bieden we naast de instructiewebinars, instructievideo’s, stappenplannen ook online Q&A-sessies voor Nederlands, rekenen, Engels en burgerschap. Hierin kunt u uw vakinhoudelijke vragen over het lesmateriaal stellen aan de methodemaker of voorlichter.

Aanvullend lesmateriaal op  één plek

Voor alle docenten die gebruik maken van ons lesmateriaal verzamelen we alle handige aanvullende lesmaterialen en tips voor de inrichting van uw online lessen op één plek in Studiemeter. Denk aan uitlegfilmpjes, digitale werkbladen en schrijfopdrachten. U ziet dit vandaag of morgen vanzelf in uw startscherm op Studiemeter verschijnen. 

Online lessen

Voor mbo-docenten overwegen wij om online lessen voor studenten aan te bieden bij onze mbo-methodes. In deze enquête kunt u aangeven of online lessen wenselijk zijn voor u en over welke onderwerpen de eventuele lessen moeten gaan. De enquête bestaat uit 5 korte vragen. Ja, ik wil de enquête invullen.

Ga naar het overzicht van al onze ondersteuning voor de schoolsluiting