Combipakket Studiereader Startrekenen 3F

Combipakket Studiereader Startrekenen 3F

Vak Rekenen
Doelgroep mbo
Niveau 3F
Prijs 1 jaar € 48,00, 2 jaar: € 63,00, 4 jaar: € 73,00
Opmerking Dit combipakket wordt geleverd zonder Startrekenen Extra, Indien gewenst kan bij een combipakket van het 3F-niveau kosteloos het 2F-niveau worden toegevoegd aan Studiereader, Leverbaar vanaf juli 2019.

Voor schooljaar 2019-2020 is de doorontwikkeling van Studiereader terug te zien in een nieuwe samenstelling van de combipakketten. Het combipakket Studiereader Startrekenen 3F bestaat uit:

Vraag een kennismakingspakket
van Studiereader aan

de volledige methode Startrekenen 3F in Studiereader
aanvullend online oefen- en toetsmateriaal in Startrekenen Online op onze methodesite Studiemeter

 


Studiereader (online)

In dit combipakket is de lesstof uit de werkboeken geheel in digitale en interactieve vorm beschikbaar in Studiereader. De student oefent zijn rekenvaardigheid binnen de domeinen Getallen, Verhoudingen, Meten & meetkunde en Verbanden. Deze digitale variant biedt de volgende mogelijkheden:

Bij theorie die lastig in tekst uit te leggen is, staan uitlegvideo’s ter verduidelijking van de lesstof.
Studenten kunnen hun berekeningen invoeren en hebben daarbij de beschikking over diverse hulpmiddelen, zoals verhoudingstabellen en rasters voor cijferend rekenen.
Studenten komen bij het opschrijven van een berekening nooit schrijfruimte tekort, want de schrijfruimte groeit vanzelf mee.
Opdrachten worden automatisch nagekeken. Bij een fout antwoorden krijgen studenten één keer de mogelijkheid om het antwoord te verbeteren.
Bij sommige opdrachten kunnen studenten hun berekening vergelijken met een voorbeeldberekening. Zij geven vervolgens aan of hun berekening overeenkomt met het voorbeeld.
Studenten en docenten kunnen met de rapportagemodule eenvoudig de resultaten en voortgang inzien. Docenten kunnen in het docentenportaal alle berekeningen en antwoorden van hun studenten inzien.


Studiemeter (online)

Oefen- en toetsprogramma rekenen

In het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Online kan de student zelfstandig zijn rekenvaardigheid trainen. Studenten werken binnen een vaste structuur per domein toe naar een eindtoets op 3F-niveau. De terugkerende structuur is een instaptoets, oefeningen en deeltoetsen per onderwerp en een oefeneindtoets.

Bij Startrekenen Online is Examencoach rekenen inbegrepen. Deze digitale examentrainer biedt oefen- en proefexamens waarmee de student zich gericht kan voorbereiden op het centrale rekenexamen in het mbo.


 

Beschikbare combipakketten Studiereader Startrekenen 3F (verschijnen juli 2019)

Combipakket Licentieduur ISBN Prijs
Studiereader Startrekenen 3F L12 12 maanden 978-94-63262-231 € 48,00
Studiereader Startrekenen 3F L24 24 maanden 978-94-63262-248 € 63,00
Studiereader Startrekenen 3F L48 48 maanden 978-94-63262-255 € 73,00

 

De combipakketten Studiereader Startrekenen 3F zijn ook verkrijgbaar met Startrekenen Extra. Meer informatie