Combipakket Studiereader Starttaal 3F Extra

Combipakket Studiereader Starttaal 3F Extra

Vak Nederlands
Doelgroep mbo
Niveau 3F
Prijs 1 jaar € 53,00, 2 jaar € 68,00, 4 jaar € 78,00
Inkijkexemplaar Blader door het online inkijkexemplaar 
Opmerking Indien gewenst kan bij een combipakket van het 3F-niveau kosteloos het 2F-niveau worden toegevoegd aan Studiereader

Voor schooljaar 2019-2020 bieden we Starttaal in Studiereader aan in combipakketten die online en offline leren echt aan elkaar verbinden zodat u in uw lessen invulling kunt geven aan blended learning. Het combipakket Studiereader Starttaal 3F Extra bestaat uit:


Starttaal in Studiereader (online)

In dit combipakket is de lesstof uit het werkboek geheel in digitale en interactieve vorm beschikbaar in Studiereader. De student oefent de taalvaardigheden binnen aansprekende thema’s en in functionele en betekenisvolle contexten en bereidt zich voor op het centraal examen (CE) en de instellingsexamens (IE’s) Nederlands. De lesstof biedt examenvoorbereiding per taalvaardigheid en oefenexamens voor de receptieve en productieve vaardigheden. Deze digitale variant biedt de volgende mogelijkheden:

• Gesloten vragen worden automatisch gevalideerd en open vragen kunnen zelf worden nagekeken met behulp van voorbeeldantwoorden.
• Audio- en videofragmenten staan direct bij de oefeningen waar ze bij horen. Hierdoor hoeft de student niet te switchen naar Studiemeter.
• Diverse functionaliteiten helpen om het leren voor studenten en docenten zichtbaar te maken. Procesgericht leren en formatieve evaluatie worden beide online gefaciliteerd.
Studenten hebben de mogelijkheid om online samen te werken, elkaar online feedback te geven en zo elkaars en eigen producten te verbeteren.
Taalproducten worden automatisch opgeslagen in een digitaal taalportfolio.
• Docenten kunnen met de handzame rapportagemodule eenvoudig de voortgang en resultaten inzien.


Studiemeter (online)

ViaStarttaal Online

In het digitale oefen- en toetsprogramma ViaStarttaal Online kan de student zelfstandig taalverzorging en lees- en luistervaardigheid trainen. Studenten werken binnen een vaste structuur toe naar een eindtoets op 3F-niveau. De terugkerende structuur is een instaptoets, oefeningen en deeltoetsen per onderwerp en een oefeneindtoets.

Bij ViaStarttaal Online is Examencoach Nederlands inbegrepen. Deze digitale examentrainer biedt oefen- en proefexamens waarmee de student zich gericht kan voorbereiden op het centraal examen (CE) Nederlands.

 


Starttaal Extra 3F (offline)

Voor schooljaar 2019-2020 ontwikkelt Uitgeverij Deviant Starttaal Extra 3F. In dit werkboek vindt de student aanvullend offline lesmateriaal bij de theorie en opdrachten in Studiereader. Vanuit de opdrachten in Studiereader wordt verwezen naar opdrachten in Starttaal Extra en andersom. Op die manier verbinden wij online en offline leren met elkaar en krijgen zowel de docent als student meer inzicht in het leerproces en het leereffect. Met deze verbinding en afwisseling tussen boek en beeldscherm is er echt sprake van blended learning.

• extra oefenen met complexe taaltaken van de vaardigheden lezen, taalverzorging en schrijven
• aangeleerde taalvaardigheden toepassen in beroepsgerichte context
• niet-zakelijke teksten, zoals gedichten en verhalen, lezen volgens de principes van close reading

Bekijk nu het online inkijkexemplaar


Beschikbare combipakketten Studiereader Starttaal 3F Extra (verschijnen juni 2019)

Combipakket Licentieduur ISBN Extra Prijs
Studiereader Starttaal 3F Extra WL12 12 maanden 978-94-63262-118 Inclusief € 53,00
Studiereader Starttaal 3F Extra WL24 24 maanden 978-94-63262-125 Inclusief € 68,00
Studiereader Starttaal 3F Extra WL48 48 maanden 978-94-63262-132 Inclusief € 78,00

 

De combipakketten Studiereader Starttaal 3F zijn ook verkrijgbaar zonder Starttaal Extra. Meer informatie