Engels Verkort

Engels Verkort

Vak Engels
Doelgroep mbo
Niveau A1, A2, B1, B2
ISBN 978-94-63260-602
Particulier Bestel dit product bij bol.com
Opmerking Reeds verschenen.
Wissen

Nieuwe methode Engels voor BBL, verkorte trajecten en keuzedelen

Engels Verkort is een nieuwe methode Engels voor het mbo. Deze methode is bij uitstek geschikt voor BBL-opleidingen, verkorte trajecten en keuzedelen. Zo krijgen ook studenten aan deze opleidingen de kans om ondanks het beperkte aantal beschikbare uren op het gewenste (eind)niveau te komen. Engels Verkort bestaat uit een leerwerkboek en een digitaal oefen- en toetsprogramma.

Differentiatie als uitgangspunt

Engels Verkort is opgebouwd uit korte leertaken per niveau waarin generiek Engels met een beroepsinvalshoek geoefend wordt. Er is geen thematische aanpak, wat inhoudt dat per niveau en per student gemakkelijk een passende leerroute gemaakt kan worden. Engels Verkort is daarmee uitermate praktisch en flexibel in te zetten, ook met weinig beschikbare contacturen.

Beroepsgerichte opdrachten

De onderwerpen en teksten in deze methode zijn speciaal toegesneden op beroepsgerichte situaties. De student oefent naast de vaardigheden ook met woorden en krijgt op specifieke momenten praktische tips over het leren van de taal.

Lesmateriaal op Studiemeter

Docenten en studenten hebben via de methodesite Studiemeter gratis toegang tot lesmateriaal bij het leerwerkboek, zoals bijbehorende lestaken, kijk- en luisterfragmenten en toetsen. Voor toegang tot Studiemeter heeft een docent of student een gratis account nodig. Meer informatie

Online oefen- en toetsprogramma

In het oefen- en toetsprogramma Engels Verkort Online oefent de student zelfstandig met woorden en grammatica in een beroepsgerichte context. De docent heeft via een voortgangsmodule inzicht in de verrichtingen van de student. Studenten met een licentie voor Engels Verkort Online hebben ook toegang tot First Aid Course of English (FACE) en Examencoach Engels. Meer informatie