Engels Vervolg – A1, leerwerkboek

Engels Vervolg A1

|

praktijkonderwijs, vso

Engels Vervolg – A1, leerwerkboek

Vak Engels
Doelgroep praktijkonderwijs, vso
Niveau A1
ISBN 978-94-63260-596
Particulier Bestel dit product bij bol.com
Inkijkexemplaar Blader door het online inkijkexemplaar 
Wissen

Het Engels Vervolg leerwerkboek – A1 is gericht op leerlingen in de bovenbouw van het praktijkonderwijs en vso en studenten in entreeopleidingen. Herkenbaarheid, een vaste structuur en herhaling van de lesstof helpen de leerling bij het aanleren van Engels. Na het afronden van Engels Vervolg beheerst de leerling niveau A1.

Taalvaardigheden

In het leerwerkboek oefent de leerling met de vaardigheden luisteren, lezen, gesprekken voeren, spreken en schrijven. De lesstof wordt ondersteund door veel audio, video en functionele foto’s. De nadruk ligt in het leerwerkboek op de verwerving van woordenschat en basale grammatica.

Structuur

Het leerwerkboek bestaat uit vijf thema’s:

  1. Jij en anderen
  2. Jij en je buurt
  3. Vrije tijd
  4. Gezondheid
  5. Communicatie

Elk thema bevat online mapopdrachten waarin de leerling de betreffende vaardigheid op een leuke en aansprekende manier nog extra kan oefenen. Aan het einde van elk thema maakt de leerling een eindopdracht over de woorden en zinnen uit dat thema.

Nieuw: A1 plusopdrachten

Voor leerlingen die meer uitdagingen aankunnen zijn er aanvullende opdrachten op A1 plusniveau beschikbaar. Dat maakt deze methode goed inzetbaar voor de bovenbouw van het praktijkonderwijs, het vso en entreeopleidingen.

Docentenmateriaal

Bij het Engels Vervolg leerwerkboek is aanvullend docentenmateriaal beschikbaar. Docenten die met de methode werken, kunnen deze materialen kosteloos downloaden via Studiemeter. Docenten kunnen hier een inlogcode voor Studiemeter aanvragen.