First Aid Course of English (FACE)

Engels

,

FACE

|

mbo

First Aid Course of English (FACE)

Vak Engels
Doelgroep mbo
Niveau A1, A2, B1, B2
Opmerking FACE is gratis bij het gebruik van Elementary English, Can Do Online en Engels Verkort Online.
Meer informatie

Aan de slag met ons digitaal lesmateriaal? Bekijk hier de bestelopties:

FACE is een online remediërend oefen- en toetsprogramma opgebouwd uit oefeningen en toetsen per onderwerp en houdt een vaste structuur aan. De student maakt eerst invul- en meerkeuzeoefeningen binnen een grammatica-onderwerp waar hij moeite mee heeft. Zodra een student voldoende oefeningen succesvol heeft afgerond, kan hij de onderwerptoets maken.

FACE bevat oefeningen en toetsen op vier niveaus en behandelt onder andere de onderwerpen: aanwijswoorden, bijwoorden, if-zinnen, klokkijken, vergelijken, voltooide en verleden tijd, voorzetsels, werkwoordstijden, woordvolgorde, en vragen en ontkenningen.

Werken met FACE

FACE is toegankelijk via Studiemeter en kan worden ingezet naast elke methode Engels. Om gebruik te kunnen maken van FACE loggen studenten met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord in op Studiemeter. Daar kunnen zij het programma geheel zelfstandig doorlopen. Zowel de student als de docent kunnen de vorderingen bekijken.

Licenties

Licentieduur Prijs ISBN
 6 maanden € 10,00 978-94-91699-160
12 maanden € 12,00 978-94-63262-484

Een licentie voor FACE geeft ook toegang tot het online oefen- en toetsprogramma Elementary English en de online examentrainer Examencoach Engels