Good Job! Horeca, leerwerkboek

Good Job! Horeca, leerwerkboek

Vak Engels
Doelgroep mbo
ISBN 978-94-63261-500
Opmerking Verschijnt januari 2019
Wissen

Good Job! Horeca is een beroepsspecifieke methode die is afgestemd op de kwalificatiedossiers voor de horeca-opleidingen manager horeca, gastheer/gastvrouw en kok. Communicatie staat centraal, zodat studenten leren zich passend uit te drukken in uiteenlopende situaties. De methode is geheel in het Engels op B1-niveau.

Kenmerken van het leerwerkboek

– vier casussen rondom specifiek thema
– task based werken binnen een casus
– studenten volgen de customer journey
– veel open vragen om taalproductie te stimuleren

 

Get Started!-opdrachten

Elke Task start met een Get Started!-opdracht. Hierbij denkt de student na over zijn eigen ervaringen in de horeca en wat hij belangrijk vindt in het horecavak.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Critical thinking-opdrachten

Het leerwerkboek bevat critical thinking-opdrachten die uitdagen om kritisch na te denken over typische horeca-vraagstukken. Door het gebruik van open vragen kunnen studenten op hun eigen niveau werken.

 

Vraag een gratis kennismakingspakket aan