Good Job! Horeca Online (verlengingslicentie)

Good Job! Horeca Online (verlengingslicentie)

Vak Engels
Doelgroep mbo
ISBN 978-94-63261-555
Opmerking Verlenging van 12 maanden van de online licentie uit het combipakket., Verschijnt januari 2020.

 14,00

Meer informatie

Aan de slag met ons digitaal lesmateriaal? Bekijk hier de bestelopties:

Good Job! Horeca is een beroepsspecifieke methode die is afgestemd op de kwalificatiedossiers voor de horeca-opleidingen Manager horeca, Gastheer/Gastvrouw en Kok. Communicatie staat centraal, zodat studenten leren zich passend uit te drukken in uiteenlopende situaties. De methode is geheel in het Engels. De methode bestaat uit een leerwerkboek en het online oefenprogramma Good Job! Horeca Online. 

Op de methodesite Studiemeter oefenen studenten in Good Job! Horeca Online met woorden en grammatica in horeca-context. De woorden worden geïntroduceerd bij de lees- en luisterteksten in het leerwerkboek en worden ingeoefend en getoetst op Studiemeter.

Studenten kunnen ook online verder oefenen met de grammatica-items die in het leerwerkboek kort aan bod zijn gekomen bij Get Grammar!. Bij elk online grammatica-item horen twee oefeningen en een onderwerptoets. Als studenten na deze oefeningen behoefte hebben aan nog meer grammaticale ondersteuning, dan is er First Aid Course of English (FACE). De oefeningen in FACE kunnen zowel remediërend als verdiepend worden ingezet.

Alle oefeningen en toetsen worden door het programma nagekeken en becijferd.

Bij Good Job! Horeca Online horen:

  • toetsen
  • woordenlijsten
  • twee extra digitale Cases

Innovatief platform met spraakherkenning

Ook krijgen studenten kosteloos toegang tot een innovatief platform waarbij zij op een interactieve manier oefenen met communicatieve horeca-vaardigheden. Zo kunnen zij altijd en overal oefenen met spreken en gesprekken voeren, waarbij spraakherkenning en een realistische oefenomgeving worden gebruikt om tot een optimaal leerresultaat te komen.

Verlengingslicentie Good Job! Horeca Online

Er is voor Good Job! Horeca Online één soort verlengingslicentie te bestellen:

Licentieduur Prijs ISBN
12 maanden € 14,00 978-94-63261-555

 

Hier vindt u de verschillende bestelopties van de verlengingslicentie Good Job! Horeca Online.