On the Ground Reporter, papieren lespakket

On the Ground Reporter, papieren lespakket

Vak Burgerschap
Doelgroep mbo
Niveau mbo-niveau 2, mbo-niveau 3, mbo-niveau 4
ISBN 978-94-91699-764
Wissen

Papieren lespakket

Dit is het papieren lespakket behorende bij de methode On the Ground Reporter. Het is optioneel te bestellen naast de licentie voor de games. Bij de licentie voor de games is het lespakket als online invulbaar pdf inbegrepen. Op deze pagina kan het lespakket in gedrukte vorm besteld worden.

On the Ground Reporter lespakket

Bij elke game van On the Ground Reporter is een lespakket ontwikkeld. Deze lespakketten bieden extra informatie en verdieping bij de onderwerpen uit de games. Aan de hand van theorie die wordt aangeboden in de vorm van infographics, krantenartikelen en informatiekaders, kunnen leerlingen zelfstandig opdrachten doorwerken.

Kennisdoelen Loopbaan en burgerschap in het mbo

In de opdrachten van On the Ground Reporter The Netherlands komen alle beschreven kennisdoelen uit het document ‘Loopbaan en burgerschap in het mbo’ aan bod. Ook doet de leerling in het relevante vaardigheden op, zoals onderzoek, argumentatie, meningsvorming en reflectie. In het lespakket wordt elke quest afgesloten met een uitgebreide opdracht, die als opdracht voor in het portfolio kan dienen.