Good Job! Horeca | startpakket

Good Job! Horeca | startpakket

Vak Engels
Doelgroep mbo
Niveau mbo-niveau 2, mbo-niveau 3, mbo-niveau 4
ISBN 978-94-63263-252
Inkijkexemplaar Blader door het online inkijkexemplaar 
Wissen

Good Job! Horeca is een beroepsspecifieke methode die is afgestemd op de kwalificatiedossiers voor de horeca-opleidingen Manager horeca, Gastheer/Gastvrouw en Kok. Communicatie staat centraal, zodat studenten leren zich passend uit te drukken in uiteenlopende situaties. De methode is geheel in het Engels.

Dit combipakket bestaat uit:

  • een overzichtelijk leerwerkboek waarin zowel theorie als oefeningen worden aangeboden;
  • een licentie van 12 maanden voor de digitale oefenomgeving Good Job! Horeca Online.
  • de licentie is inclusief First Aid Course of English (FACE), Examencoach Engels en spraakherkenningsapp

We bieden Good Job! Horeca aan als startpakket. Dit startpakket kost € 36,00 per student, heeft ISBN 978-94-63263-252 en vervangt sinds 1 april 2020 het combipakket. De inhoud van het pakket is hetzelfde. Werken jouw studenten al met het combipakket? Dan blijft de bijbehorende licentie gewoon geldig.

Kenmerken van het leerwerkboek

– vier casussen rondom specifiek thema
– task based werken binnen een casus
– studenten volgen de customer journey
– veel open vragen om taalproductie te stimuleren

Get Started!-opdrachten

Elke Task start met een Get Started!-opdracht. Hierbij denkt de student na over zijn eigen ervaringen in de horeca en wat hij belangrijk vindt in het horecavak.

Critical thinking-opdrachten

Het leerwerkboek bevat critical thinking-opdrachten die uitdagen om kritisch na te denken over typische horeca-vraagstukken.

Get Grammar!-opdrachten

In de Get Grammar!-gedeeltes komen grammatica-items aan bod die in de horeca-praktijk vaak voorkomen. Daarbij vinden studenten een beknopte uitleg en een korte oefening. Studenten die meer oefening nodig hebben met grammatica kunnen aan de slag in Studiemeter.

Final Task

Elke Case wordt afgesloten met een Final Task. In deze taak komen eerder behandelde taalvaardigheden nogmaals aan bod en toont de student aan dat hij de lesstof begrijpt en kan toepassen.

 

Online oefenomgeving Good Job! Horeca Online

Op de methodesite Studiemeter oefenen studenten met woorden en grammatica in horeca-context. De woorden worden geïntroduceerd bij de lees- en luisterteksten in het leerwerkboek en worden ingeoefend en getoetst op Studiemeter.

Studenten kunnen ook online verder oefenen met de grammatica-items die in het leerwerkboek kort aan bod zijn gekomen bij Get Grammar!. Bij elk online grammatica-item horen twee oefeningen en een onderwerptoets. Als studenten na deze oefeningen behoefte hebben aan nog meer grammaticale ondersteuning, dan is er First Aid Course of English (FACE). De oefeningen in FACE kunnen zowel remediërend als verdiepend worden ingezet.

Alle oefeningen en toetsen worden door het programma nagekeken en becijferd.

Als voorbereiding op de examens, kunnen studenten aan de slag met Examencoach Engels, een digitale examentrainer die de studenten voorbereidt op het centraal examen (CE) Engels.

Bij Good Job! Horeca horen:

  • toetsen
  • woordenlijsten
  • twee extra digitale Cases

Ook krijgen studenten kosteloos toegang tot een innovatief platform waarbij zij op een interactieve manier oefenen met communicatieve horeca-vaardigheden. Zo kunnen zij altijd en overal oefenen met spreken en gesprekken voeren, waarbij spraakherkenning en een realistische oefenomgeving worden gebruikt om tot een optimaal leerresultaat te komen.