Starttaal 2F, leerwerkboek deel A

Nederlands

,

Starttaal

|

entreeopleidingen, mbo

Starttaal 2F, leerwerkboek deel A

Vak Nederlands
Doelgroep entreeopleidingen, mbo
Niveau 2F
ISBN 978-94-63260-145
Particulier Bestel dit product bij bol.com
Inkijkexemplaar Blader door het online inkijkexemplaar 
Wissen

In Starttaal 2F leerwerkboek deel A oefent de student met de taalvaardigheden lezen, luisteren, taalverzorging, schrijven, spreken en gesprekken voeren. De student past deze taalvaardigheden toe in een betekenisvolle en functionele context. Deel A biedt een cursorische aanpak binnen drie aansprekende thema’s:

  1. Vrije tijd
  2. Geld
  3. Toekomst

Elke paragraaf is op dezelfde manier opgebouwd: eerst theorie, dan een voorbeeld en daarna opdrachten. De student oefent stapsgewijs met de lesstof die nodig is om het vereiste 2F-niveau te bereiken. Als de student deel A succesvol heeft afgerond, kan hij starten met deel B.

Aanvullend lesmateriaal

Bij Starttaal is aanvullend lesmateriaal beschikbaar, waaronder antwoordmodellen, kijk- en luisterfragmenten, oefenexamens en werkbladen. Docenten die met de methode werken, kunnen deze materialen kosteloos downloaden via Studiemeter. Docenten kunnen hier een inlogcode voor Studiemeter aanvragen. Voor studenten kunnen kosteloze accounts worden aangevraagd voor toegang tot kijk- en luisterfragmenten en werk- en scheurbladen.