Starttaal 2F, leerwerkboek deel B

Nederlands

,

Starttaal

|

entreeopleidingen, mbo

Starttaal 2F, leerwerkboek deel B

Vak Nederlands
Doelgroep entreeopleidingen, mbo
Niveau 2F
ISBN 978-94-91699-979
Particulier Bestel dit product bij bol.com
Inkijkexemplaar Blader door het online inkijkexemplaar 
Wissen

In Starttaal 2F leerwerkboek deel B wordt de student voorbereid op het centraal examen (CE, voorheen COE) en de instellingsexamens (IE) Nederlands. Naast examenvoorbereiding per taalvaardigheid biedt deel B ook oefenexamens voor de receptieve en productieve vaardigheden. Een student die zowel deel A als deel B heeft afgerond, is klaar voor de examens.

Aanvullend lesmateriaal

Bij Starttaal is aanvullend lesmateriaal beschikbaar, waaronder antwoordmodellen, kijk- en luisterfragmenten, oefenexamens en werkbladen. Docenten die met de methode werken, kunnen deze materialen kosteloos downloaden via Studiemeter. Docenten kunnen hier een inlogcode voor Studiemeter aanvragen. Voor studenten kunnen kosteloze accounts worden aangevraagd voor toegang tot kijk- en luisterfragmenten en werk- en scheurbladen.

Mbo-methode Nederlands

Starttaal is een vernieuwende methode Nederlands voor mbo-studenten die een beroepsopleidende leerweg volgen en aan het einde van hun opleiding examen op 2F- of 3F-niveau moeten doen. Starttaal combineert een cursorische aanpak met examentraining voor het centraal examen (CE) en de instellingsexamens (IE’s) Nederlands. Starttaal bestaat voor zowel 2F- als 3F-niveau uit twee leerwerkboeken.