Starttaal 3F, leerwerkboek deel B

Starttaal 3F, leerwerkboek deel B

Vak Nederlands
Doelgroep mbo
Niveau 3F
ISBN 978-94-91699-924
Particulier Bestel dit product bij bol.com
Inkijkexemplaar Blader door het online inkijkexemplaar 
Wissen

In Starttaal 3F leerwerkboek deel B wordt de leerling voorbereid op het centraal examen (CE, voorheen COE) en de instellingsexamens (IE) Nederlands. Naast examenvoorbereiding per taalvaardigheid biedt deel B ook oefenexamens voor de receptieve en productieve vaardigheden. Een leerling die zowel deel A als deel B heeft afgerond, is klaar voor de examens.

Aanvullend lesmateriaal

Bij Starttaal is aanvullend lesmateriaal beschikbaar, waaronder antwoordmodellen, kijk- en luisterfragmenten, oefenexamens en werkbladen. Docenten die met de methode werken, kunnen deze materialen kosteloos downloaden via Studiemeter. Docenten kunnen hier een inlogcode voor Studiemeter aanvragen. Voor de leerlingen kunnen kosteloze accounts worden aangevraagd voor toegang tot kijk- en luisterfragmenten en werk- en scheurbladen.

Mbo-methode Nederlands

Starttaal is een vernieuwende methode Nederlands voor mbo-leerlingen die een beroepsopleidende leerweg volgen en aan het einde van hun opleiding examen op 2F- of 3F-niveau moeten doen. Starttaal combineert een cursorische aanpak met examentraining voor het centraal examen (CE) en de instellingsexamens (IE’s) Nederlands. Starttaal bestaat voor zowel 2F- als 3F-niveau uit twee leerwerkboeken.