Studiereader Starttaal 2F

Nederlands

,

Starttaal in Studiereader

|

entreeopleidingen, mbo

Studiereader Starttaal 2F

Vak Nederlands
Doelgroep entreeopleidingen, mbo
Niveau 2F
Prijs 1 jaar € 48,00, 2 jaar: € 63,00, 4 jaar: € 73,00
Opmerking Deze licentie wordt geleverd zonder Starttaal Extra, Indien gewenst kan kosteloos het 3F-niveau worden toegevoegd

Wilt u licenties Studiereader Starttaal 2F aanschaffen? Bekijk hier de bestelopties.

Een licentie voor Studiereader Starttaal 2F geeft toegang tot:


Starttaal in Studiereader (online)

In Studiereader is de lesstof uit de werkboeken van Starttaal 2F geheel in digitale en interactieve vorm beschikbaar. Studenten oefenen de taalvaardigheden binnen aansprekende thema’s en in functionele en betekenisvolle contexten en bereiden zich voor op het centraal examen (CE) en de instellingsexamens (IE’s) Nederlands. De lesstof biedt examenvoorbereiding per taalvaardigheid en oefenexamens voor de receptieve en productieve vaardigheden. Deze digitale variant biedt de volgende mogelijkheden:

• Gesloten vragen worden automatisch gevalideerd en open vragen kunnen zelf worden nagekeken met behulp van voorbeeldantwoorden.
• Audio- en videofragmenten staan direct bij de oefeningen waar ze bij horen. Hierdoor hoeft de student niet te switchen naar Studiemeter.
• Diverse functionaliteiten helpen om het leren voor studenten en docenten zichtbaar te maken. Procesgericht leren en formatieve evaluatie worden beide online gefaciliteerd.
Studenten hebben de mogelijkheid om online samen te werken, elkaar online feedback te geven en zo elkaars en eigen producten te verbeteren.
Studenten kunnen hun taalproducten opslaan in een digitaal portfolio.
• Docenten kunnen met de handzame rapportagemodule eenvoudig de voortgang en resultaten inzien.


Studiemeter (online)

ViaStarttaal Online

In het digitale oefen- en toetsprogramma ViaStarttaal Online kan de student zelfstandig oefenen met taalverzorging en lees- en luistervaardigheid. Studenten werken binnen een vaste structuur toe naar een eindtoets op 2F-niveau. De terugkerende structuur is een instaptoets, oefeningen en deeltoetsen per onderwerp en een oefeneindtoets. ViaStarttaal Online is onderdeel van onze methodesite Studiemeter.

Bij ViaStarttaal Online is Examencoach Nederlands inbegrepen. Deze digitale examentrainer biedt oefen- en proefexamens waarmee de student zich gericht kan voorbereiden op het centraal examen (CE) Nederlands.

 


Beschikbare licenties Studiereader Starttaal 2F

Licentie Licentieduur ISBN Prijs
Studiereader Starttaal 2F mbo L12 12 maanden 978-94-63262-149 € 48,00
Studiereader Starttaal 2F mbo L24 24 maanden 978-94-63262-156 € 63,00
Studiereader Starttaal 2F mbo L48 48 maanden 978-94-63262-163 € 73,00

Wilt u licenties aanschaffen? Bekijk hier de bestelopties.