Studiereader Starttaal 3F

Studiereader Starttaal 3F

Vak Nederlands
Doelgroep mbo
Niveau 3F
Prijs 1 jaar € 48,00, 2 jaar: € 63,00, 4 jaar: € 73,00
Opmerking Deze licentie wordt geleverd zonder Starttaal Extra, Indien gewenst kan kosteloos het 2F-niveau worden toegevoegd

Wilt u licenties Studiereader Starttaal 3F aanschaffen? Bekijk hier de bestelopties.

Een licentie voor Studiereader Starttaal 3F geeft toegang tot:


Starttaal in Studiereader (online)

In dit combipakket is de lesstof uit de werkboeken van Starttaal 3F geheel in digitale en interactieve vorm beschikbaar in Studiereader. Studenten oefenen de taalvaardigheden binnen aansprekende thema’s en in functionele en betekenisvolle contexten en bereiden zich voor op het centraal examen (CE) en de instellingsexamens (IE’s) Nederlands. De lesstof biedt examenvoorbereiding per taalvaardigheid en oefenexamens voor de receptieve en productieve vaardigheden. Deze digitale variant biedt de volgende mogelijkheden:

• Gesloten vragen worden automatisch gevalideerd en open vragen kunnen zelf worden nagekeken met behulp van voorbeeldantwoorden.
• Audio- en videofragmenten staan direct bij de oefeningen waar ze bij horen. Hierdoor hoeft de student niet te switchen naar Studiemeter.
• Diverse functionaliteiten helpen om het leren voor studenten en docenten zichtbaar te maken. Procesgericht leren en formatieve evaluatie worden beide online gefaciliteerd.
Studenten hebben de mogelijkheid om online samen te werken, elkaar online feedback te geven en zo elkaars en eigen producten te verbeteren.
Taalproducten worden automatisch opgeslagen in een digitaal taalportfolio.
• Docenten kunnen met de handzame rapportagemodule eenvoudig de voortgang en resultaten inzien.


Studiemeter (online)

In het digitale oefen- en toetsprogramma ViaStarttaal Online kan de student zelfstandig taalverzorging en lees- en luistervaardigheid trainen. Studenten werken binnen een vaste structuur toe naar een eindtoets op 3F-niveau. De terugkerende structuur is een instaptoets, oefeningen en deeltoetsen per onderwerp en een oefeneindtoets. ViaStarttaal Online is onderdeel van onze methodesite Studiemeter.

Bij ViaStarttaal Online is Examencoach Nederlands inbegrepen. Deze digitale examentrainer biedt oefen- en proefexamens waarmee de student zich gericht kan voorbereiden op het centraal examen (CE) Nederlands.

 


Beschikbare licenties Studiereader Starttaal 3F

Licentie Licentieduur ISBN Extra Prijs
Studiereader Starttaal 3F mbo L12 12 maanden 978-94-63262-170 Exclusief € 48,00
Studiereader Starttaal 3F mbo L24 24 maanden 978-94-63262-187 Exclusief € 63,00
Studiereader Starttaal 3F mbo L48 48 maanden 978-94-63262-194 Exclusief € 73,00

Wilt u licenties aanschaffen? Bekijk hier de bestelopties.