Combipakket Studiereader Startrekenen 2F mbo Extra

Rekenen

,

Startrekenen in Studiereader

|

entreeopleidingen, mbo

Combipakket Studiereader Startrekenen 2F mbo Extra

Vak Rekenen
Doelgroep entreeopleidingen, mbo
Niveau 2F
Prijs 1 jaar € 53,00, 2 jaar € 68,00, 4 jaar € 78,00
Opmerking Indien gewenst kan bij een combipakket van het 2F-niveau kosteloos het 3F-niveau worden toegevoegd aan Studiereader, Verschijnt juli 2019.

 

Voor schooljaar 2019-2020 bieden we Startrekenen in Studiereader aan in combipakketten die online en offline leren echt aan elkaar verbinden zodat u in uw lessen invulling kunt geven aan blended learning. Het combipakket Studiereader Startrekenen 2F mbo Extra bestaat uit:

Vraag een kennismakingspakket
van Studiereader aan

de volledige methode Startrekenen 2F mbo in Studiereader
aanvullend online oefen- en toetsmateriaal in Startrekenen Online op onze methodesite Studiemeter
aanvullend offline lesmateriaal in het werkboek Startrekenen Extra 2F mbo


Studiereader (online)

In dit combipakket is de lesstof uit de werkboeken geheel in digitale en interactieve vorm beschikbaar in Studiereader. De student oefent zijn rekenvaardigheid binnen de domeinen Getallen, Verhoudingen, Meten & meetkunde en Verbanden. Deze digitale variant biedt de volgende mogelijkheden:

Bij theorie die lastig in tekst uit te leggen is, staan uitlegvideo’s ter verduidelijking van de lesstof.
Studenten kunnen hun berekeningen invoeren en hebben daarbij de beschikking over diverse hulpmiddelen, zoals verhoudingstabellen en rasters voor cijferend rekenen.
Studenten komen bij het opschrijven van een berekening nooit schrijfruimte tekort, want de schrijfruimte groeit vanzelf mee.
Opdrachten worden automatisch nagekeken. Bij een fout antwoorden krijgen studenten één keer de mogelijkheid om het antwoord te verbeteren.
Bij sommige opdrachten kunnen studenten hun berekening vergelijken met een voorbeeldberekening. Zij geven vervolgens aan of hun berekening overeenkomt met het voorbeeld.
Studenten en docenten kunnen met de rapportagemodule eenvoudig de resultaten en voortgang inzien. Docenten kunnen in het docentenportaal alle berekeningen en antwoorden van hun studenten inzien.


Oefen- en toetsprogramma rekenen

Studiemeter (online)

In het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Online kan de student zelfstandig zijn rekenvaardigheid trainen. Studenten werken binnen een vaste structuur per domein toe naar een eindtoets op 2F-niveau. De terugkerende structuur is een instaptoets, oefeningen en deeltoetsen per onderwerp en een oefeneindtoets.

Bij Startrekenen Online is Examencoach rekenen inbegrepen. Deze digitale examentrainer biedt oefen- en proefexamens waarmee de student zich gericht kan voorbereiden op het centrale rekenexamen in het mbo.

 


Startrekenen Extra 2F mbo (offline)

Voor schooljaar 2019-2020 ontwikkelt Uitgeverij Deviant Startrekenen Extra 2F. In dit werkboek vindt de student aanvullend offline lesmateriaal bij de theorie en opdrachten in Studiereader. Vanuit Studiereader wordt verwezen naar opdrachten in Startrekenen Extra en andersom. Op die manier verbinden wij online en offline leren met elkaar en krijgen zowel de docent als student meer inzicht in het leerproces en het leereffect. Met deze verbinding en afwisseling tussen boek en beeldscherm is er echt sprake van blended learning.

oefenen met examenspecifieke vaardigheden zoals het omgaan met tijdsdruk en het vermijden van fouten
aangeleerde rekenvaardigheden en examenvaardigheden op examenniveau toepassen in oefenexamens


Beschikbare combipakketten Studiereader Startrekenen 2F mbo Extra (verschijnen juni 2019)

Combipakket Licentieduur ISBN Prijs
Studiereader Startrekenen 2F mbo Extra WL12 12 maanden 978-94-63262-057 € 53,00
Studiereader Startrekenen 2F mbo Extra WL24 24 maanden 978-94-63262-064 € 68,00
Studiereader Startrekenen 2F mbo Extra WL48 48 maanden 978-94-63262-071 € 78,00

 

De combipakketten Studiereader Startrekenen 2F mbo zijn ook verkrijgbaar zonder Startrekenen Extra. Meer informatie