Studiereader Startrekenen 2F mbo

Rekenen

,

Startrekenen in Studiereader

|

entreeopleidingen, mbo

Studiereader Startrekenen 2F mbo

Vak Rekenen
Doelgroep entreeopleidingen, mbo
Niveau 2F
Prijs 1 jaar € 48,00, 2 jaar: € 63,00, 4 jaar: € 73,00
Opmerking Deze licentie wordt geleverd zonder Startrekenen Extra, Indien gewenst kan kosteloos het 3F-niveau worden toegevoegd

Een licentie voor Studiereader Startrekenen 2F mbo geeft toegang tot:

– de volledige methode Startrekenen 2F mbo in Studiereader
– het aanvullende oefen- en toetsprogramma Startrekenen Online in Studiemeter


Studiereader (online)

Studiereader

In Studiereader is de lesstof uit de werkboeken van Startrekenen 2F mbo geheel in digitale en interactieve vorm beschikbaar. De student oefent zijn rekenvaardigheid binnen de domeinen Getallen, Verhoudingen, Meten & meetkunde en Verbanden. Deze digitale variant biedt de volgende mogelijkheden:

✔ Studenten kunnen hun berekeningen invoeren en hebben daarbij de beschikking over diverse hulpmiddelen, zoals verhoudingstabellen en rasters voor cijferend rekenen.
✔ Studenten komen bij het opschrijven van een berekening nooit schrijfruimte tekort, want de schrijfruimte groeit vanzelf mee.
✔ Studenten krijgen op twee manieren feedback bij het maken van opdrachten. Sommige opdrachten worden automatisch nagekeken. Hierbij krijgen studenten één keer de mogelijkheid om het antwoord te verbeteren. Bij andere opdrachten kunnen studenten hun berekening vergelijken met een voorbeeldberekening. Zij geven vervolgens aan of hun berekening overeenkomt met het voorbeeld.
✔ Docenten kunnen in het docentenportaal alle berekeningen en antwoorden van hun studenten inzien.


Studiemeter (online)

Startrekenen Online

In het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Online kan de student zelfstandig zijn rekenvaardigheid trainen. Studenten werken binnen een vaste structuur per domein toe naar een eindtoets op 2F-niveau. De terugkerende structuur is een instaptoets, oefeningen en deeltoetsen per onderwerp en een oefeneindtoets. Startrekenen Online is onderdeel van onze methodesite Studiemeter.

Bij Startrekenen Online is Examencoach rekenen inbegrepen. Deze digitale examentrainer biedt oefen- en proefexamens waarmee de student zich gericht kan voorbereiden op het centrale rekenexamen in het mbo.

 


Beschikbare licenties voor Studiereader Startrekenen 2F mbo

Licentie Licentieduur ISBN Prijs
Studiereader Startrekenen 2F mbo L12 12 maanden 978-94-63262-200 € 48,00
Studiereader Startrekenen 2F mbo L24 24 maanden 978-94-63262-217 € 63,00
Studiereader Startrekenen 2F mbo L48 48 maanden 978-94-63262-224 € 73,00

Wilt u licenties aanschaffen? Bekijk hier de bestelopties.