Studiereader Startrekenen 3F

Studiereader Startrekenen 3F

Vak Rekenen
Doelgroep mbo
Niveau 3F
Prijs 1 jaar € 48,00, 2 jaar: € 63,00, 4 jaar: € 73,00
Opmerking Deze licentie wordt geleverd zonder Startrekenen Extra, Indien gewenst kan kosteloos het 2F-niveau worden toegevoegd

Een licentie voor Studiereader Startrekenen 3F geeft toegang tot:

– de volledige methode Startrekenen 3F in Studiereader
– aanvullend online oefen- en toetsmateriaal in Startrekenen Online op onze methodesite Studiemeter


Studiereader (online)

In Studiereader is de lesstof uit de werkboeken van Startrekenen 3F geheel in digitale en interactieve vorm beschikbaar. De student oefent zijn rekenvaardigheid binnen de domeinen Getallen, Verhoudingen, Meten & meetkunde en Verbanden. Deze digitale variant biedt de volgende mogelijkheden:

✔ Studenten kunnen hun berekeningen invoeren en hebben daarbij de beschikking over diverse hulpmiddelen, zoals verhoudingstabellen en rasters voor cijferend rekenen.
✔ Studenten komen bij het opschrijven van een berekening nooit schrijfruimte tekort, want de schrijfruimte groeit vanzelf mee.
✔ Studenten krijgen op twee manieren feedback bij het maken van opdrachten. Sommige opdrachten worden automatisch nagekeken. Hierbij krijgen studenten één keer de mogelijkheid om het antwoord te verbeteren. Bij andere opdrachten kunnen studenten hun berekening vergelijken met een voorbeeldberekening. Zij geven vervolgens aan of hun berekening overeenkomt met het voorbeeld.
✔ Docenten kunnen in het docentenportaal alle berekeningen en antwoorden van hun studenten inzien.


Studiemeter (online)

Startrekenen Online oefen- en toetsprogramma

In het digitale oefen- en toetsprogramma Startrekenen Online kan de student zelfstandig zijn rekenvaardigheid trainen. Studenten werken binnen een vaste structuur per domein toe naar een eindtoets op 3F-niveau. De terugkerende structuur is een instaptoets, oefeningen en deeltoetsen per onderwerp en een oefeneindtoets. Startrekenen Online is onderdeel van onze methodesite Studiemeter.

Bij Startrekenen Online is Examencoach rekenen inbegrepen. Deze digitale examentrainer biedt oefen- en proefexamens waarmee de student zich gericht kan voorbereiden op het centrale rekenexamen in het mbo.

 


Beschikbare combipakketten Studiereader Startrekenen 3F

Licentie Licentieduur ISBN Prijs
Studiereader Startrekenen 3F L12 12 maanden 978-94-63262-231 € 48,00
Studiereader Startrekenen 3F L24 24 maanden 978-94-63262-248 € 63,00
Studiereader Startrekenen 3F L48 48 maanden 978-94-63262-255 € 73,00

Wilt u licenties aanschaffen? Bekijk hier de bestelopties.