VIA Vooraf – Op weg naar 1F, leerwerkboek

Nederlands

,

VIA Vooraf

|

entreeopleidingen, Iwoo, praktijkonderwijs, vso

VIA Vooraf – Op weg naar 1F, leerwerkboek

Vak Nederlands
Doelgroep entreeopleidingen, Iwoo, praktijkonderwijs, vso
Niveau Onder 1F
ISBN 978-94-90998-189
Particulier Bestel dit product bij bol.com
Inkijkexemplaar Blader door het online inkijkexemplaar 
Wissen

Het leerwerkboek VIA Vooraf – Op weg naar 1F is zeer overzichtelijk vormgegeven en de inhoud wordt gestructureerd aangeboden. De opdrachten zijn afwisselend en vertaald naar de belevingswereld van de leerlingen. De afbeeldingen zijn functioneel en ondersteunen de lesstof. Bij het leerwerkboek is een uitgebreide docentenhandleiding geschreven, waarin veel didactische tips en lessuggesties worden aangeboden.

Opbouw en structuur

Het VIA Vooraf leerwerkboek biedt de theorie en bijbehorende oefeningen geïntegreerd aan in acht herkenbare thema’s:

  1. familie en vrienden
  2. gezondheid
  3. natuur
  4. wonen
  5. vervoer
  6. werk
  7. geld
  8. hobby’s

Elk thema in het VIA Vooraf leerwerkboek bestaat uit de vijf hoofdstukken moeilijke woorden, spelling & grammatica, lezen, schrijven en spreken & luisteren.

Aanvullend lesmateriaal

Bij de methode VIA Vooraf is aanvullend lesmateriaal beschikbaar, waaronder kijk- en luisterfragmenten, toetsen en beoordelingskaarten. Docenten die met de methode werken, kunnen deze materialen kosteloos downloaden via Studiemeter. Docenten kunnen hier een inlogcode voor Studiemeter aanvragen. Voor de leerlingen kunnen kosteloze accounts worden aangevraagd voor toegang tot kijk- en luisterfragmenten en oefeningen.

Extra oefenen in VIA Vooraf Online

Naast het leerwerkboek VIA Vooraf – Op weg naar 1F kunnen leerlingen zelfstandig oefenen in VIA Vooraf Online. De structuur en het niveau sluiten aan bij de leerwerkboeken. Alle onderwerpen kunnen in VIA Vooraf Online ook digitaal getoetst worden. Lees meer over het digitale oefen- en toetsprogramma en schaf deze extra aan naast het leerwerkboek.