Nieuw overzicht Methodes in Studiemeter

Nieuw overzicht Methodes in Studiemeter

Geplaatst op: 2-10-2018

Het overzicht ‘Methodes’ in Studiemeter is gewijzigd. Naast een nieuw uiterlijk biedt het methodeoverzicht een aantal aangepaste en nieuwe functionaliteiten. We lichten de vernieuwingen in Studiemeter graag toe.

  • Het sorteren op de methodes per vak is vereenvoudigd. Door in het menu bovenin te klikken op het vak van je keuze krijg je snel een overzicht van alle aangeschafte methodes. Klik nogmaals op het vak en je komt weer terug in het volledige overzicht van alle vakken en methodes.
 

  • Je kunt ook zoeken op methodes, bijvoorbeeld door een (deel) van de methode in te voeren:

  • Bij elke methode vind je een paar nieuwe iconen:

 Voor studenten of leerlingen geldt dat zij door te klikken op dit het ‘i-teken’ kunnen zien hoe lang hun licentie nog geldig is.

We waarschuwen wanneer de licentie bijna verloopt. Er verschijnt een ‘oranje uitroepteken’ boven de methode. Door te klikken op dit icoon zie je hoeveel dagen de licentie nog geldig is. Ook deze functionaliteit is alleen van toepassing voor studenten of leerlingen.

Het is mogelijk om methodes in het overzicht te verbergen. Dat doe je door bovenin het scherm op het ‘potlood’ te klikken. Zo verander je de weergave. Klik vervolgens op het ‘oogje’ om een methode onzichtbaar of zichtbaar te maken.