Nieuwe methodes voor het praktijkonderwijs en vso

Nieuwe methodes voor het praktijkonderwijs en vso

Geplaatst op: 15-05-2018

Omdat we met Uitgeverij Deviant graag bijdragen aan beter en passender onderwijs gaat bij ons veel aandacht uit naar het praktijkonderwijs (PrO) en voortgezet speciaal onderwijs (vso). Speciaal voor deze doelgroepen ontwikkelen wij aansprekend en afwisselend lesmateriaal dat aansluit bij het niveau en de belevingswereld van de leerlingen. Voor het schooljaar 2018-2019 ontwikkelen wij twee nieuwe methodes voor het PrO en vso:

  • Starttaal Instap
  • Engels Vervolg – A1
Kennismakingspakket aanvragen

praktijkonderwijsStarttaal Instap

Starttaal Instap is een nieuwe methode Nederlands voor leerlingen voor wie de lesstof in VIA Vooraf te hoog gegrepen is. De methode bestaat uit twee leerwerkboeken, waarvan het eerste leerwerkboek deze zomer verschijnt. U kunt Starttaal Instap voorafgaand aan of ter ondersteuning bij VIA Vooraf inzetten. In de methode staan betekenisvolle taaltaken in een functionele context centraal.
Meer informatie


methode EngelsEngels Vervolg – A1

Voor leerlingen die in de bovenbouw van het praktijkonderwijs en vso zitten en het A1-niveau aankunnen, ontwikkelen wij de nieuwe methode Engels Vervolg – A1. In dit leerwerkboek werkt de leerling binnen vijf aansprekende thema’s naar het A1-niveau toe. Engels Vervolg biedt een vaste structuur en veel herhaling in andere contexten.
Meer informatie