Nieuws – Duits

Nieuws – Duits

Lees hier het laatste nieuws over onze methodes Duits. Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.


Aanvullend lesmateriaal bij Klasse!

15-09-2017

Momenteel werken wij hard aan aanvullend lesmateriaal bij Klasse!. De kijk- en luisterfragmenten bij Kapitel 1 t/m 5 zijn inmiddels beschikbaar via Studiemeter. Klasse! Online en de hoofdstuktoetsen per vaardigheid worden dit schooljaar gefaseerd opgeleverd.
Meer informatie


Leerwerkboeken Klasse! zijn af

14-07-2017

Klasse!, onze nieuwe methode Duits voor het mbo, is af. De leerwerkboeken van Klasse! worden op dit moment gedrukt en zijn in de week van maandag 24 juli beschikbaar.
Meer informatie


Vraag een gratis didactische workshop aan

03-07-2017

Gaat u komend schooljaar met uw leerlingen met Klasse! werken? Wij komen graag bij u langs om een didactische workshop te geven. In deze workshop geven wij u handvatten voor een effectieve toepassing in de les. Vraag een gratis workshop aan door te mailen naar voorlichting@uitgeverij-deviant.nl.


Geluidsfragmenten en antwoordmodellen bij het proefkatern

KLASSE

06-09-2016

De geluidsfragmenten en de antwoordmodellen bij het proefkatern van Klasse! zijn inmiddels beschikbaar via Studiemeter. Heeft u Klasse! nog niet tussen uw methodes op Studiemeter staan, dan kunt u deze methode kosteloos toevoegen onder de knop Mijn profiel. Heeft u nog geen docentenaccount voor Studiemeter? Dan kunt u dit account hier aanvragen.


Proefkatern Klasse! is uit

31-05-2016

Klasse! is dé nieuwe methode Duits voor het mbo. Om u een beeld te geven van de opbouw, indeling en vormgeving van de methode, hebben wij een uitgebreid proefkatern ontwikkeld. U kunt het proefkatern kosteloos aanvragen.
Proefkatern aanvragen