Nieuws – Engels

Nieuws – Engels

Lees hier het laatste nieuws over onze methodes Engels. Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.


Nieuw: Engels Vervolg – A1

22-12-2017

Uitgeverij Deviant ontwikkelt een nieuwe laagdrempelige methode Engels voor leerlingen in de bovenbouw van het PrO en vso: Engels Vervolg – A1. In dit leerwerkboek met digitale component staan herkenbaarheid, een vaste structuur en herhaling van de lesstof centraal.
Meer informatie


Binnenkort beschikbaar: Engels Verkort

18-12-2017

Engels Verkort is een nieuwe methode Engels voor het mbo. Deze methode is bij uitstek geschikt voor BBL-opleidingen, verkorte trajecten en de keuzedelen Engels. De methode geeft leerlingen de kans om ondanks het beperkte aantal beschikbare uren op het gewenste (eind)niveau te komen.
Meer informatie


Audiofragmenten luisterexamens Engels nu ook individueel af te spelen

26-06-2017

Tot voor kort konden de fragmenten bij de luisterexamens Engels alleen klassikaal via het docentenaccount worden afgespeeld. Nu kunt u er ook voor kiezen om de geluidsfragmenten individueel te laten afspelen. Hiervoor moet u het examen klaarzetten op de manier zoals u gewend bent. De leerling kan na het klaarzetten in zijn eigen account het geluidsfragment beluisteren. Het geluidsfragment van een bepaald examen vindt u onder elk(e) betreffende methode/niveau.


3D VIP Room genomineerd voor Comenius EduMedia Award 2017

07-06-2017

De educatieve virtual reality-app 3D VIP Room is kanshebber voor de prestigieuze Comenius EduMedia Medaille 2017. Deze internationale onderscheiding wordt toegekend aan multimediale onderwijsproducten met een grote didactische waarde. De inzet van virtual reality helpt leerlingen bij het visualiseren van lastige onderwerpen en draagt zo bij aan effectiever onderwijs.
Meer informatie


Bekijk het webinar over Can Do terug

08-03-2017

Zoekt u een gevarieerde methode met beroepsgerichte en algemene taaltaken op niveau A2, B1 en B2? Maak dan kennis met Can Do en bekijk ons webinar over deze methode Engels.


Chatterbox: kaartspel voor gesprekstraining

24-01-2017

Chatterbox, het interactieve kaartspel voor Engels is uit! Dit interactieve kaartspel daagt leerlingen van alle niveaus uit om in het Engels in gesprek te gaan over alledaagse onderwerpen.
Meer informatie


Herziene uitgave Starters is verschenen

12-01-2017

De herziene uitgave van de methode Starters – Van 0 naar A1 voor het vak Engels is verschenen. Deze herziene en geactualiseerde uitgave is specifiek gericht op mbo-leerlingen met een te laag instroomniveau Engels. Diverse opdrachten zijn geactualiseerd en de opmaak is aangepast voor een zo overzichtelijk mogelijk beeld.
Meer informatie


3D VIP Room genomineerd voor NOT Innovatie Award

25-11-2016

Uitgeverij Deviant is met de virtual reality app 3D VIP Room genomineerd voor de NOT Innovatie Award 2017. In de 3D Virtual Interactive Presentation Room (3D VIP Room) worden leerlingen ondergedompeld in een virtuele omgeving. Met slechts een smartphone en een kartonnen 3D-bril bezoeken leerlingen de interactieve en gepersonaliseerde 3D VIP Room waarin ze hun taalvaardigheid Engels kunnen trainen. De NOT Innovatie Award wordt elke twee jaar uitgereikt aan nieuwe of vernieuwende leermiddelen die het onderwijs verbeteren.
Meer informatie


Chatterbox: kaartspel voor gesprekstraining

15-11-2016

Uitgeverij Deviant komt binnenkort met een kaartspel voor het vak Engels: Chatterbox. Dit interactieve kaartspel daagt leerlingen van alle niveaus uit om in het Engels in gesprek te gaan over alledaagse onderwerpen. Chatterbox wordt gelanceerd tijdens de NOT 2017 en is tijdens de beurs verkrijgbaar voor een actieprijs van slechts 5 euro.
Meer informatie


Met VR-bril Engels leren

11-02-2016

Algemeen Dagblad – Engels leren in de klas met je eigen mobieltje en een VR-bril, om daarmee in een virtuele wereld rond te stappen. Dat moet dé toekomst worden voor modern talenonderwijs. Uitgeverij Deviant en NovoLanguage hebben de primeur. ‘We brengen als eerste ter wereld virtual reality als serieus leermiddel in de klas‘.
Lees verder op AD.nl