Nieuws – Engels

Nieuws – Engels

Lees hier het laatste nieuws over onze methodes Engels.

Bekijk het webinar over Can Do terug

08-03-2017

Zoekt u een gevarieerde methode met beroepsgerichte en algemene taaltaken op niveau A2, B1 en B2? Maak dan kennis met Can Do door ons webinar over deze methode Engels terug te kijken.
Meer informatie

Herziene uitgave Starters is verschenen

12-01-2017

De herziene uitgave van de methode Starters – Van 0 naar A1 voor het vak Engels is verschenen. Deze herziene en geactualiseerde uitgave is specifiek gericht op mbo-leerlingen met een te laag instroomniveau Engels. Diverse opdrachten zijn geactualiseerd en de opmaak is aangepast voor een zo overzichtelijk mogelijk beeld.
Meer informatie

Nieuwe methode: Engels BBL

19-12-2016

Uitgeverij Deviant ontwikkelt een nieuwe methode Engels speciaal voor BBL-opleidingen. De methode stelt docenten in staat om leerlingen in het geringe aantal beschikbare uren naar het gewenste eindniveau te begeleiden. Engels BBL is opgebouwd uit korte leertaken die zowel generiek als beroepsgericht Engels behandelen.
Meer informatie

3D VIP Room genomineerd voor NOT Innovatie Award

25-11-2016

Uitgeverij Deviant is met de virtual reality app 3D VIP Room genomineerd voor de NOT Innovatie Award 2017. In de 3D Virtual Interactive Presentation Room (3D VIP Room) worden leerlingen ondergedompeld in een virtuele omgeving. Met slechts een smartphone en een kartonnen 3D-bril bezoeken leerlingen de interactieve en gepersonaliseerde 3D VIP Room waarin ze hun taalvaardigheid Engels kunnen trainen. De NOT Innovatie Award wordt elke twee jaar uitgereikt aan nieuwe of vernieuwende leermiddelen die het onderwijs verbeteren.
Meer informatie

Chatterbox: kaartspel voor gesprekstraining

15-11-2016

Uitgeverij Deviant komt binnenkort met een kaartspel voor het vak Engels: Chatterbox. Dit interactieve kaartspel daagt leerlingen van alle niveaus uit om in het Engels in gesprek te gaan over alledaagse onderwerpen. Chatterbox wordt gelanceerd tijdens de NOT 2017 en is tijdens de beurs verkrijgbaar voor een actieprijs van slechts 5 euro.
Meer informatie

Uitgeverij Deviant in het nieuws

“Met 3D-bril Engels leren ‘op straat’ in Londen”

11-02-2016

Engels leren in de klas met je eigen mobieltje en een 3D-bril, om daarmee in een virtuele wereld rond te stappen. Dat moet dé toekomst worden voor modern talenonderwijs. Uitgeverij Deviant en NovoLanguage hebben de primeur. ‘We brengen als eerste ter wereld virtual reality als serieus leermiddel in de klas‘.

De app activeren op een mobiele telefoon, het ding voorzichtig voor de bril schuiven, opzetten en… welkom op Timesquare hartje Londen. Voor je neus steken voetgangers over. En draai je je hoofd naar achteren, dan rijden er dubbeldekkers voorbij. Een stem vraagt naar de kleur van de bus. In het Engels uiteraard. Bij een goed antwoord én de juiste uitspraak gaat het programma verder.
Lees verder op AD.nl