Trainingsexamens rekenen voor examenvoorbereiding 2F en 3F

Bereiden jouw studenten of leerlingen zich voor op de rekenexamens op 2F- of 3F-niveau en wil je hen graag extra laten oefenen? Ga dan aan slag met de werkboeken Trainingsexamens rekenen 2F of 3F.

Trainingsexamens rekenen voor examenvoorbereiding 2F en 3F

woensdag, 26 oktober, 2022

Bereiden jouw studenten of leerlingen zich voor op de rekenexamens op 2F- of 3F-niveau en wil je hen graag extra laten oefenen? Ga dan aan slag met de werkboeken Trainingsexamens rekenen 2F of 3F.

De vijf oefenexamens in de werkboeken zijn gebaseerd op de lastigste vragen van het centrale rekenexamen. Door je studenten of leerlingen hiermee te laten oefenen, kunnen ze veelgemaakte fouten vermijden en help je ze om zich vol zelfvertrouwen voor te bereiden op het rekenexamen 2F of 3F.

Extra oefening voor alle studenten en leerlingen
De uitdagende opdrachten in de werkboeken zijn ideaal voor leerlingen of studenten om zich voor te bereiden op het examen. Maar je kunt ze ook goed inzetten als ze extra oefening of juist extra uitdaging nodig hebben. Want of ze nu naar een eindniveau toewerken of moeten voldoen aan de nieuwe rekeneisen: iedereen is gebaat bij het trainen in het goed noteren van berekeningen en tussenuitkomsten. Zo krijgen ze immers meer inzicht in oplossingsstrategieën.

Vijf trainingsexamens per bundel
In elk werkboek staan vijf verschillende trainingsexamens op 2F- of 3F-niveau. Elk trainingsexamen bestaat uit vijfenveertig opdrachten. Naast de antwoorden staan ook uitwerkingen van de opdrachten in het werkboek en er is een uitgebreide docentenhandleiding. De Trainingsexamens 2F zijn ontwikkeld door rekendocenten Jerry de Bruijn en Jack Nouwens in samenwerking met Uitgeverij Deviant.

Bestellen?
De Trainingsexamens-werkboeken zijn in onze webshop te bestellen voor € 7,95 per stuk. Bestel nu de Trainingsexamens 2F of de Trainingsexamens 3F

Gerelateerde nieuwsberichten

startrekenen mbo - nieuwe rekeneisen
16-11-2021

Volgend schooljaar is het zover: de nieuwe rekeneisen voor het mbo gaan in. Vanaf 1 augustus 2022 moet het rekenonderwijs hierop zijn ingericht en nieuwe, gemoderniseerde rekenmethodes kunnen ervoor zorgen dat het rekenonderwijs op het mbo weer aansluit bij de belevingswereld van de studenten.

Jan van Daalen Startrekenen MBO
28-09-2021

Je kent onze methodes als didactisch sterke en betrouwbare producten. Maar alle ideeën, drijfveren en vooral mensen achter deze producten ken je misschien nog niet. Wat drijft hen in hun werk? En wat vinden ze eigenlijk van de methodes die ze maken? Je komt het te weten in ‘Het gezicht achter …’, een reeks van interviews met onze methodemakers: enthousiaste, deskundige Devianters die iedere dag hard werken aan onze methodes. Deze keer: Jan van Daalen, een van de gezichten achter Startrekenen MBO – nieuwe rekeneisen, onze allernieuwste methode rekenen voor het mbo.

Werken bij

Wij benaderen onze werknemers hetzelfde als we het onderwijs benaderen. Zoals we elke leerling passend lesmateriaal willen bieden, zo zoeken we altijd naar de invulling van een functie die het best bij een collega past. 

Activiteiten

Wij leren continu bij. Het liefst een leven lang, want zo kunnen we ons lesmateriaal blijven vernieuwen. Omdat we het belangrijk vinden dat ook jij bij de les blijft, bieden we verschillende workshops, voorlichtingen en cursussen aan. 

Nieuws en achtergronden

Wij houden je graag op de hoogte. Van het laatste nieuws uit de onderwijswereld, maar ook van onze visie, werkwijze en de nieuwste ontwikkelingen van ons lesmateriaal. 


Contact

Of je ons nu belt, mailt of langskomt in Amersfoort: bij ons kun je terecht voor al je vragen. Geen vraag is te veel, geen probleem te groot. Wij ondersteunen je waar we kunnen. Want jij bent de belangrijkste schakel in goed onderwijs.

Onderwijs is altijd in beweging

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in ons lesmateriaal en in het onderwijs.

Contact

Wij helpen je graag en zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur.

Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA Amersfoort
033 – 46 50 831
info@uitgeverij-deviant.nl

Servicedesk Studiemeter & Studiereader
033 – 46 50 560
servicedesk@uitgeverij-deviant.nl