Beroepsgericht online onderwijs voor het mbo

Beroepsgericht online onderwijs voor het mbo

Thuis of op school weer aan de slag? Gebruik onze online lesmethodes in Studiereader!

Studiereader grip op voortgangAls mbo-docent heb je een prachtig vak, maar in deze tijden is het elke dag een extra uitdaging om studenten te bieden wat ze nodig hebben. Onderwijs vindt vaker op afstand en online plaats. Daarnaast zijn er minder contacturen beschikbaar en wordt van studenten verwacht dat ze zelfstandiger leren en werken. 

Onze interactieve online lesmethodes in de geavanceerde leeromgeving Studiereader zijn de ideale oplossing om zowel vanuit huis als op school onderwijs te volgen. Bestel nu onze voordelige starterspakketten en ga deze week nog met je studenten aan de slag!

Bekijk alle online lesmethodes in Studiereader


Snel aan de slag

Uitgeverij Deviant biedt in Studiereader online lesmethodes voor de vakken Nederlands BOL en BBL, rekenen BOL en BBL, loopbaan en burgerschap, generiek en beroepsgericht Engels en generiek en beroepsgericht Duits. Zodra een aanvraag binnenkomt, kunnen studenten binnen drie dagen aan de slag. Onze professionele servicedeskmedewerkers en vakvoorlichters staan klaar voor technische hulp en inhoudelijke ondersteuning. Daarnaast bieden we je via deze instructievideo’s snel antwoord de meest voorkomende vragen. 
Neem contact op

Studiereader: op afstand de beste in online onderwijs

  • Zelfstandig en doelgericht toewerken naar het gestelde eindniveau.
  • Directe feedback op gegeven antwoorden en de mogelijkheid om fouten te verbeteren.
  • Afwisselende opdrachten, inclusief uitleg en kijk- en luisterfragmenten.
  • Studenten en docenten krijgen continu inzicht in voortgang en resultaten.
  • Inclusief toetsen, instellingsexamens en extra oefenmateriaal.
  • Beschikbaar voor Nederlands, rekenen, Engels, Duits en burgerschap!
Doe de online Studiereadertour Nederlands           Doe de online Studiereadertour rekenen

 

Weinig contacturen beschikbaar?

Voor Nederlands en rekenen zijn compacte methodes nu ook in online vorm beschikbaar. Met Starttaal Compact en Startrekenen Compact in Studiereader werken studenten zelfstandig en aan de hand van concrete leerdoelen toe naar het examen. Voor schooljaar 2021-2022 verschijnt weer een nieuwe serie compacte methodes: Engels Compact, Duits Compact en Burgerschap Compact in Studiereader.