Ontwikkelingen Studiereader gepresenteerd tijdens docentenmiddag

Ontwikkelingen Studiereader gepresenteerd tijdens docentenmiddag

Geplaatst op: 18-11-2016

DSC_0064NieuwTijdens de goedbezochte docentenmiddag van 15 november heeft Uitgeverij Deviant de ontwikkeling van Studiereader gepresenteerd. In de presentatie over deze vernieuwende digitale leeromgeving kwam aan bod hoe Studiereader het leerproces van de leerling gaat ondersteunen en hoe Studiereader de docent zal helpen zijn lessen vorm te geven en te organiseren. In Studiereader zijn onze methodes Nederlands, rekenen, Engels, Duits, burgerschap en ondernemerschap straks in digitale en interactieve vorm te gebruiken. Daarbij combineren we het beste uit de wereld van het boek met de mogelijkheden van online onderwijs.

DSC_0054Nieuw

Rieke Wijnia

Didactische visie achter Studiereader

Rieke Wijnia, uitgever bij Uitgeverij Deviant, gaf tijdens de presentatie inzicht in de visie achter Studiereader. Een visie waarin feedback belangrijker is dan cijfers. We werken evidence based, we kijken kritisch naar gepersonaliseerd leren. Met Studiereader creëren we een leeromgeving waarin leerlingen en docenten samenwerken, en Uitgeverij Deviant ze ondersteunt om leren afwisselender en effectiever te maken. Het is de ontwikkeling van de leerling waar het om gaat.

Inzicht in de mogelijkheden van Studiereader

DSC_0067Nieuw

Jos Brouwer

Vervolgens nam adjunct-directeur Jos Brouwer de bezoekers mee op een tour door Studiereader en gaf inzicht in de mogelijkheden en opzet van Studiereader. Hij gaf onder meer inzicht in de verschillende vormen van online feedback, de organisatie van lessen en het aanbod van afwisselende werkvormen als games, video’s, virtual reality.

Nieuwsgierig naar Studiereader?

Logo_Studiereader_2016Bent u nieuwsgierig naar Studiereader? Kom tijdens de NOT 2017 naar een  presentatie over Studiereader, dagelijks in Theater Oranje in hal 9, of ga in onze stand in hal 9 met ons in gesprek.

Meer informatie over Studiereader