Opstarten schooljaar 2020-2021

Opstarten schooljaar 2020-2021

De scholen gaan weer beginnen! Om dit schooljaar goed op te starten helpen wij je graag op weg en bieden daarvoor een aantal mogelijkheden, zoals online introductieworkshops, instructievideo’s en handige stappenplannen. 

Introductiecursus Studiemeter en Studiereader

Start je in het nieuwe schooljaar met een van onze mbo-methodes in dé interactieve leeromgeving Studiereader? Of ga je aan de slag met ons aanvullend oefen- en toetsmateriaal in Studiemeter? In september en oktober organiseren we een aantal online instructiebijeenkomsten. In een uur nemen we  je mee met de belangrijkste functionaliteiten en bieden we handvatten voor een afwisselende les.  

Schrijf je in!

 


Studiemeter opstartenOpstarten schooljaar in Studiemeter en Studiereader

Ga je aan de slag met ons online lesmateriaal, maar kan je niet aansluiten bij een van onze introductiecursussen? Bekijk dan onze instructievideo’s of lees de stappen voor het opstarten in Studiemeter en Studiereader rustig door.

Aan de slag met Studiemeter      Aan de slag met Studiereader

 


 

Vraag een docentenexemplaar aan

Wist je dat wanneer je aan de slag met een lesmethode van Uitgeverij Deviant je tegen een gereduceerd tarief een docentenexemplaar kunt aanschaffen? Geef bij een bestelling via onze website aan dat je een exemplaar bestelt voor docenten. Aanvullend lesmateriaal bij de methode, zoals instructievideo’s en extra oefeningen, zijn beschikbaar in Studiemeter. Om het aanvullende lesmateriaal te kunnen benaderen, vraag je hier een gratis docentenaccount aan.

 


Stel je vragen aan onze servicedesk

Heb je vragen over onze online lesmethodes in Studiereader of het gebruik van Studiemeter, neem dan gerust contact op met onze servicedesk via 033-4650560 of via e-mail servicedesk@uitgeverij-deviant.nl. We staan van maandag t/m vrijdag voor je klaar om vragen te beantwoorden en je op te weg te helpen bij het opstarten van het schooljaar.