Opstarten schooljaar 2020-2021

Opstarten schooljaar 2020-2021

Om dit schooljaar goed te starten helpen wij je op weg en bieden daarvoor een aantal mogelijkheden, zoals online introductieworkshops, instructievideo’s en handige stappenplannen. 

Introductiecursus Studiemeter en Studiereader

Start je met een van onze mbo-methodes in dé interactieve leeromgeving Studiereader? Of ga je aan de slag met ons aanvullend oefen- en toetsmateriaal in Studiemeter? Neem dan deel aan een online instructiebijeenkomst waarin we de belangrijkste functionaliteiten uitleggen en handvatten bieden voor een afwisselende les.

Schrijf je in!

 


Studiemeter opstartenOpstarten schooljaar in Studiemeter en Studiereader

Ga je aan de slag met ons online lesmateriaal, maar kan je niet aansluiten bij een van onze introductiecursussen? Wij helpen je om snel je weg te vinden in Studiemeter en Studiereader.

Voor Studiemeter:  Instructievideo's   Stappenplannen   Checklist

Voor Studiereader:  Instructievideo's   Stappenplannen   Checklist

 


 

Vraag een docentenexemplaar aan

Wist je dat wanneer je aan de slag met een lesmethode van Uitgeverij Deviant je tegen een gereduceerd tarief een docentenexemplaar kunt aanschaffen? Geef bij een bestelling via onze website aan dat je een exemplaar bestelt voor docenten. Aanvullend lesmateriaal bij de methode, zoals instructievideo’s en extra oefeningen, zijn beschikbaar in Studiemeter. Om het aanvullende lesmateriaal te kunnen benaderen, vraag je hier een gratis docentenaccount aan.

 


Stel je vragen aan onze servicedesk

Heb je vragen over onze online lesmethodes in Studiereader of het gebruik van Studiemeter, neem dan gerust contact op met onze servicedesk via 033-4650560 of via e-mail servicedesk@uitgeverij-deviant.nl. We staan van maandag t/m vrijdag voor je klaar om vragen te beantwoorden en je op te weg te helpen bij het opstarten van het schooljaar.