Schokland in Studiereader

Schokland in Studiereader

Schokland in StudiereaderWe zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van de verdiepende mbo-burgerschapsmethode Schokland in interactieve en online vorm: Schokland in Studiereader. Deze methode verschijnt voor het schooljaar 2020-2021.

Vanaf mei is het eerste deel beschikbaar en kunt u de online methode zelf uitproberen. Tot de zomervakantie kunt kosteloos aan de slag met het eerste deel van Schokland in Studiereader en de ervaringen met onze methodemakers delen. Nieuwsgierig? Meld u dan aan!

Hoe kunt u deelnemen?

Tot aan de zomervakantie heeft u de mogelijkheid om Schokland in Studiereader kosteloos uit te proberen met uw studenten. Door de corona-epidemie kunnen we helaas niet meer bij u op school langskomen, maar via een videogesprek vertellen we graag hoe u Schokland in Studiereader in de les kunt inzetten en maken we u wegwijs in de methode. Ook ontvangt u van ons een uitgebreide handleiding, zodat u gemakkelijk zelf aan de slag kunt.

Gedurende de proefperiode helpen we u natuurlijk bij het gebruik van de methode en horen we graag uw ervaringen en die van studenten. Zo kunnen we Schokland in Studiereader samen optimaliseren.

Meedoen?

Bent u nieuwsgierig naar Schokland in Studiereader en wilt u meer weten over deelname aan een proefperiode? Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!