Pilot Schokland in Studiereader

Dit voorjaar kunt u in deze pilot kosteloos aan de slag met Schokland in Studiereader en de ervaringen in uw klas met onze methodemakers delen.

Pilot Schokland in Studiereader

We zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van de verdiepende mbo-burgerschapsmethode Schokland in interactieve en online vorm: Schokland in Studiereader. Deze methode verschijnt voor het schooljaar 2020-2021. Vanaf maart is het eerste deel van Schokland in Studiereader beschikbaar. Dit voorjaar kunt u in een pilot kosteloos aan de slag met dit deel van Schokland in Studiereader en de ervaringen in uw klas met onze methodemakers delen. Nieuwsgierig naar de pilot? Meld u dan aan! Zo kunnen we samen nagaan hoe Schokland in Studiereader in de dagelijkse onderwijspraktijk werkt en de methode optimaliseren.

Wat betekent deelname aan de pilot?

Met deze pilot heeft u de mogelijkheid om Schokland in Studiereader vanaf begin maart tot aan de zomervakantie kosteloos uit te proberen in de klas en de mogelijkheden van deze interactieve burgerschapsmethode ontdekken. Voorafgaand aan de pilot komen we langs voor een instructie waarin we de werking en mogelijkheden van Schokland in Studiereader demonstreren. Na afloop van deze instructie kunt u uw weg vinden in de methode, bent u bekend met de vele functionaliteiten en weet u hoe u Studiereader effectief in uw lessen kunt inzetten. Gedurende de pilot helpen we u natuurlijk bij het gebruik van de methode, komen we een keer in de klas observeren en horen we graag hoe u de methode ervaart.

Onderwijspraktijk en techniek samenbrengen

Tijdens de pilot observeren methodemakers in de klas hoe er (digitaal) wordt gewerkt met Schokland in Studiereader. We gaan na wat prettig werkt voor studenten en docenten, hoe Schokland in Studiereader kan bijdragen aan effectiever en afwisselender burgerschapsonderwijs en wat dit betekent voor het optimaliseren van de lesstof in Studiereader.

Meedoen?

Bent u nieuwsgierig naar Schokland in Studiereader en wilt u meer weten over deelname aan de pilot? Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!